Fenerbahçeli Kardeşlerin Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Kardeşlerin Ailelerine Taziye Ziyareti

Fenerbahçeli Kardeşlerin Ailelerine Taziye Ziyareti

Trafik kazasında ölen 38 yaşındaki Murat Dişçi ve 33 yaşındaki Soner Dişçi kardeşlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

19.05.2011 15:15

Ege Bölgesi'ndeki Fenerbahçe dernekleri, takımlarının İstanbul'da Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için Manisa'nın Kula İlçesi'nden giderken trafik kazasında ölen 38 yaşındaki Murat Dişçi ve 33 yaşındaki Soner Dişçi kardeşlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Mezara, "Canımızı Vermedik mi Fenerbahçe Senin İçin Şampiyon Ol Fenerbahçe Soner ve Murat İçin" yazılı pankart diken grup, sarı lacivert atkılar bıraktı.

Fenerbahçeliler Derneği Ege Bölgesi ve İzmir Başkanı Cem Çalışkan, Ege Bölgesi 2'nci Başkanı ve Manisa Dernek Başkanı Malik Biber, İzmir 2'nci Başkanı Taner Nergiz ve Turgutlu Dernek başkanı Gökhan Azat ile çeşitli ilçelerde faaliyet gösteren Genç Fenerbahçeliler derneklerinin başkan ve üyelerinden oluşan grup, Manisa'nın Kula İlçesi'ne geldi. Önce, yaşamlarını yitiren kardeşlerin 4 Eylül Mahallesi'ndeki evlerine giden Fenerbahçeli grup, burada Murat Dişçi'nin eşi Selda Dişçi, Soner Dişçi'nin eşi Şerife Dişçi ve ağabeyleri Ümit Dişçi'ye taziye ziyaretinde bulundu. Dişçi kardeşlerin çocukları ile de ilgilenen grup, daha sonra Kula Şehir Mezarlığı'na gidip İstanbul Kadıköy'deki Fenerbahçe- Ankaragücü maçı için çıktıkları yolda meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Murat Dişçi ve kardeşi Soner Dişçi'nin kabri başında dua etti. Fenerbahçeliler, yan yana defnedilen kardeşlerin mezarları başına, "Canımızı Vermedik mi Fenerbahçe Senin İçin Şampiyon Ol Fenerbahçe Soner ve Murat İçin" yazılı pankart dikti. Genç Fenerbahçeliler sarı lacivert atkılarını da kardeşlerin mezarlarına bıraktı. X

AZİZ YILDIRIM'IN TAZİYE MESAJINI İLETTİLER

Fenerbahçeliler Derneği Ege Bölgesi ve İzmir Başkanı Cem Çalışkan, "İki kardeşimizi şehit verdik. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Biz hem kederde hem sevinçte hep beraberiz. Spor şehitlerimize tanrıdan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz" dedi.

Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Ege Bölgesi 2. Başkanı Malik Biber de Başkan Aziz Yıldırım'ın taziye mesajını aileye ilettiklerini bildirdi.

Dişçi kardeşlerin ağabeyi Ümit Dişçi ise ziyarette bulunan dernek yöneticileri ve Fenerbahçeliler'in kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Bu acı günümüzde, bizlerle destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - Manisa/ Kula

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Kardeşlerin Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement