Fırtına, Deniz ve Hava Ulaşımını Etkiliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fırtına, Deniz ve Hava Ulaşımını Etkiliyor

Fırtına, Deniz ve Hava Ulaşımını Etkiliyor
12.05.2015 18:07

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle, deniz ve hava ulaşımında aksamalar yaşanmaya başladı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle, deniz ve hava ulaşımında aksamalar yaşanmaya başladı.

Dün etkisini artıran ve hızı zaman zaman saatte 70 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Bandırma ilçesindeki deniz ve hava ulaşımında olumsuzluklar yaşanmaya başladı. İDO, saat 15.30'da düzenleyeceği Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferini ile saat 18.30 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferini iptal etti. Ayrıca, BURULAŞ bünyesinde İstanbul'a seferler gerçekleştiren deniz uçağı seferleri de şiddetli fırtına nedeniyle yapılamıyor.

Fırtınanın etkisiyle oluşan dalgalar, Bandırma Limanı'ndaki dalgakıranları döverken, sahil şeridinde de olumsuzluklar yaşanıyor. Sahil şeridindeki işletmelerin güneşlik ve brandaları yırtılırken, şemsiyeler uçtu ve yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırtına, Deniz ve Hava Ulaşımını Etkiliyor - Son Dakika


Advertisement