Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi'nden Haberler - Son Dakika
Güncel

Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi'nden Haberler

Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi\'nden Haberler

"Taekwondo Yıldızlar Okullararası İzmir Şampiyonası"na katılan Foça Belediye Sporlu Taekwondocular, başarılı sonuçlar elde ettiler.

06.05.2015 15:08  Güncelleme: 15:10

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleriyle, 22 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen "Taekwondo Yıldızlar Okullar arası İzmir Şampiyonası"nda, 57 kiloda Emirhan Candan ve 65 kiloda Fadıl Kadir Doymaz, 1. olarak, yarı finale yükseldiler.

11-13 Nisan tarihlerinde Kütahya'da gerçekleşen yarı final müsabakalarında yine 57 kiloda Emirhan Candan 3.lük ve 65 kiloda Fadıl Kadir Doymaz, 1. olarak Foça'yı yeniden sevindirdiler.

3-5 Mayıs 2015 tarihlerinde Konya'da yapılan Türkiye Milli Eğitim Final Şampiyonası'nda, Bbir kez daha; 57 kiloda Emirhan Candan 3.lük ve 65 kiloda Fadıl Kadir Doymaz, 2.lik alarak, Foça Belediye Spor Kulübü'ne bir başarı daha kazandırdılar.

Foça Belediye Spor Antrenörü Recep Başkan idaresindeki sporcular, yoğun bir antrenman programı içerisinde, disiplinli olarak aynı zaman da okullarını ihmal etmeden, azimle çalıştılar.

Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi'nin şimdiki hedefi; 12-17 Mayıs 2015 tarihlerinde, Marmaris'te yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası.

Foça Belediye Sporlu Taekwondocular, Türkye Taekwondo Federasyonu'nun organize ettiği müsabaka da iyi dereceler yapmak için hazırlanacaklar. Ekim Ayı'nda Kore'de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Taekwondo Şampiyonası seçmelerine katılmak için mücadele edecekler.

Foça Belediye Spor Antrenörü Recep Başkan, 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Almanya'nın Berlin şehrinde yapılacak olan "İNTERNATİONAL BERLİN OPEN" Şampiyonası'nda Teknik Hakem olarak görev yapacak.

9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde, İzmir Gaziemir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Ege Bölgesi İller Arası Minikler Taekwondo Şampiyonası'na, Foça Belediye Sporlu 7 taekwondocu katılacak.

2005/2004/2003 doğumlu en az mavi kırmızı kuşakta olan sporcuların katılacağı müsabakada, minik sporculardan madalya beklentisi içinde olduğunu belirten Antrenör Recep Başkan; "Minikler Taekwondo Şampiyonası'na Furkan Deniz Akdeniz(2003-Kırmızı Siyah), Ahmet Turan Yıldırım(2004-Kırmızı), Burkan Bulduklu(2004-Kırmızı), Emre Çelik(2004 Kırmızı/Siyah), Miray Çiftçi(2004-Kırmızı/Siyah), Sıla Afacan(2004-Kırmızı/Siyah), Eda Çetinkol(2003 Kırmızı/Siyah) katılacaklar. Onlara, Kulübumüzün yetiştirdiği Siyah Kuşak 3.Dan Taekwondo Hakemi Nükhet Ozan ve Siyah Kuşak 2.Dan Muhammed Can Baykal eşlik edecek ve yardımcı olacaklar. Bu imkanları bize sağlayan Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, her zaman gençlerin yanında olduğunu ve sporu destekleyeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi'nden Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement