Galatasaray Derneği, Çocuklara Yardım Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Derneği, Çocuklara Yardım Derneği'ni Ziyaret Etti

Galatasaray Derneği, Çocuklara Yardım Derneği\'ni Ziyaret Etti

1997 Yılından Bu Yana Faaliyet Gösteren Galatasaray Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Dost Eli Yardım Kampanyalarında Kendilerine Destek Veren Aktion Hilfe Für Kinder E.v.'yi Ziyaret Etti.

22.12.2010 17:45

Almanya'nın Bremen kentinde 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileri, Dost Eli Yardım Kampanyalarında kendilerine destek veren Aktion Hilfe für Kinder e.V.'yi (Çocuklara yardım derneği) ziyaret etti. Ziyarete Başkan Hasan Küşneci ile eşi Fatoş Küşneci, 2. başkan Dursun Sarar, Eftal Çelebi ile Ayhan Yeter katıldı. Konuklarını, ekibinden Claudia Meininger, Antje Spille ve Nicole Meißner ile birlikte karşılayan dernek başkanı Rolf Rohloff, ziyaretin kendilerini mulu ettiğini söyledi.

Ziyaret sırasında dernek başkanı Rolf Rohloff'e Galatasaraylılar tarafından içinde çeşitli yiyeceklerin bulunduğu yıl başı sepeti ile Galatasaray kravatı, atkısı ve rozeti hediye edildi.

Dernekleri hakkında bigi veren Rolf Rohloff, ?Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Bizim 42000'i aşkın üyemiz var. Dünyanın her bölgesine yardım elimiz uzatmaya çalışıyoruz. Türkiye'de de özürlü çocukların gelişimi için çalışmalar yapıyoruz? dedi.

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci ise, ?2006 yılından beri sürdürdüğümüz Dost eli yardım kampanyamıza desdeklerini esirgemeyen, dünya genelinde yardıma muhtaç olan çocuklara yardımcı elini uzatan Aktion Hilfe für Kinder e.V. derneğini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bize her konuda destek veren derneğe bizde destek olmak istedik? diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrası dernek binası gezilip çeşitli ülkelerden çocuklar tarafından gönderilen mektup ve kartpostallar okundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Derneği, Çocuklara Yardım Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement