Gazprom Futbol Turnuvası'nda Festival Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Gazprom Futbol Turnuvası'nda Festival Görüntüleri

Gazprom Futbol Turnuvası\'nda Festival Görüntüleri

Rus Gazprom Export Almanya ile Türkiye'deki temsilcisi Ali Şen'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bosphorusgaz şirketinin futbol takımları, Bodrum'da final maçında karşılaştı.

03.06.2012 11:34

Rus Gazprom Export Almanya ile Türkiye'deki temsilcisi Ali Şen'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bosphorusgaz şirketinin futbol takımları, Bodrum'da final maçında karşılaştı. Penaltılarla şampiyonun belirlendiği maçın devre arasında Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, kaleye geçirdiği oğlu Metin Şen'i gol yağmuruna tuttu. Oyuncular ve teknik ekiple beraber gelen Rus ve Alman kadınlar da maçı ilgi ile izleyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bu yıl üçüncüsü yapılan ve Alkoçlar La Boutique sponsorluğunda gerçekleştirilen Bosphorusgaz Cup 2012 Futbol Turnuvası'nın finali Yalıkavak Belediyesi Futbol Sahası'nda yapıldı. Rusya ve Almanya'dan gelen 45 kişilik futbolcu ve teknik ekipten oluşan Gazprom Export Almanya takımı, yönetim kurulu başkanlığını Ali Şen'in yaptığı Bosphorusgaz Corporation A.Ş. ile karşılaştı. Muğla Bölgesi hakemlerinin yönettiği maçı Ali Şen'in şirkette yönetici olan oğulları Adnan ve Metin Şen de izledi. Rus ve Alman futbolcularla birlikte gelen kadınların forma giyip sahaya çıkarak çıplak ayakla top oynaması büyük ilgi çekti.

ÜNLÜ FUTBOLCULAR FORMA GİYDİ

Karşılaşmada Gazprom Export Almanya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Rus Vyacheslav Kurupenkov da yer alırken, bir zamanlar Dinamo Kiev'de forma giyen Touskin ve kaleci Lushin de oynadı. Şen'in, maç öncesinde şirketine danışman olarak transfer ettiği eski milli futbolcu Tarık da forma giydi. 6-6 berabere biten maçın sonunda penaltılarla karşılaşmayı 11-10 kazanan Şen'in takımı kupayı Kurupenkov'un elinden almanın sevincini yaşadı.

ALİ ŞEN OĞLUNU GOL YAĞMURUNA TUTTU

Maçın devre arasında Metin Şen'i kaleye geçiren Ali Şen, makosen ayakkabılarıyla oğlunu attığı penaltılarla gol yağmuruna tuttu ve karşılaşmayı izleyenlerden bol alkış aldı.

Ali Şen, maç sonrasında yaptığı açıklamada, altı ayda bir geleneksel olarak yapılan maçlarda her ülkedeki Gazprom çalışanlarını kaynaştırmak ve bu arada futbola olan tutkularını sınır tanımadan geliştirmek istediklerini belirtti. Şen, "Bugün gördüğünüz gibi her iki takımda eskilerin milli futbolcuları da yer aldı ve ünlü futbolcuların maçı gerçek bir görsel şölene dönüştü. Amacımız şirket içerisinde çalışan ve farklı ülkelerden olan personelimizi kaynaştırmak, o ülkeleri tanıtmak. Önümüzdeki maç altı ay sonra Saint Petersburg'da oynanacak" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazprom Futbol Turnuvası'nda Festival Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement