Gelir Vergisi Sıralamasında Çifte Başarı - Son Dakika
Güncel

Gelir Vergisi Sıralamasında Çifte Başarı

Gelir Vergisi Sıralamasında Çifte Başarı

Gaziantep'te en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 100 mükellef açıklandı.

27.07.2016 10:27  Güncelleme: 10:28

Oba Makarnacılık Sanayi ve Tic. A.Ş. bünyesinde bulunan Oba Makarna ve İpek Yem, 2015 Gaziantep gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde yerini aldı.

Türkiye'nin en büyük ve aynı zamanda dünyanın ikinci en büyük makarna üretim tesislerine sahip olan Oba Makarna, günlük bin ton üretim kapasitesiyle sektöründe liderliğe hızlı adımlarla ilerliyor.

2015 Vergilendirme Dönemi İlk 100 Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde; Makarna sektöründe Türkiye'nin üretim alandaki liderliğini sürdüren ve 80 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla dünya pazarlarında Türkiye'nin gururu olan Oba Makarna 8. sıraya yerleşti. Çiftlik hayvanları için hazır yem imalatı yapan İpek Yem ise listede 99. sırada yer aldı.

1966 yılında Gaziantep'te kurulan OBA Makarna, insanların daha iyi yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veriyor. Bugün 1500 ton günlük buğday kırma ve 1000 ton makarna üretimi ile OBA Makarna, kalite ve sistem yeterlilik belgeleri ile üretime devam ediyor.

Orta Doğu'nun en büyük yem fabrikası konumunda olan İpek Yem, 1988'den bu yana genç, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla kaliteli ve ekonomik hayvan yemi üreterek Türkiye ve dünya hayvancılığına katkıda bulunuyor.

Gerçekleştirdiği ihracatı ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değerler yanında bünyesinde sağladığı istihdam ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Oba Makarna'nın önümüzdeki süreçte de yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceği ifade edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelir Vergisi Sıralamasında Çifte Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement