Genç Sada Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı. - Son Dakika
Güncel

Genç Sada Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Genç Sada Kur\'an-I Kerim\'i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Yedi ilçe arasında zevkli ve heyecanlı geçen yarışma sonunda Şanlıurfa İl Birinciliği Suruç'u temsil eden Suruç Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mehmet AKKOÇ kazandı.

26.12.2017 14:06

21 Aralık Perşembe günü Bozova ilçesinde bulunan Şehit Polis Mehmet Taş Anadolu İmam Hatip Lisesinde Eyyübiye, Birecik , Bozova, Halfeti, Hilvan, Siverek ve Suruç ilçelerinde bulunan Erkek İmam Hatip Okulları arasında GENÇ SADA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI yapıldı.

Geçen yıllarda da yapılan bu yarışmalarda ilçemizi temsil eden Mehmet AKKOÇ Şanlıurfa il birinciliği yanında bölge dereceleri yaptığını belirten okulun meslek dersleri öğretmenlerinden Harun CIPLAK: Öğrencimiz beklentilerimizi boşa çıkarmadı. Kendisindeki yeteneği keşfedip daha önceki yıllarda yarışmalara hazırladık İnşallah bu kendisinden bu yıl bölge ve Türkiye derecesi bekliyoruz dedi. Kendisine örnek olarak dünyaca ünlü hafızları aldığını belirten Mehmet AKKOÇ: "Bu başarılarımı beni destekleyen Okul idarecilerime ve öğretmenlerime borçluyum, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Sada Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement