Glass Room, UNIQ İstanbul'da Kapılarını Açıyor! - Son Dakika
Güncel

Glass Room, UNIQ İstanbul'da Kapılarını Açıyor!

Glass Room, UNIQ İstanbul\'da Kapılarını Açıyor!

Şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getiren UNIQ İstanbul, çok amaçlı yeni etkinlik mekanı 'Glass Room'u Kasım'da ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

15.11.2017 10:17  Güncelleme: 10:16

Dünya standartlarında ses-ışık ve görüntüleme sistemleri kullanılarak tasarlanan, 700 m2'lik alanlı, 1000 kişi kapasiteli 'Glass Room' şehre hareket katmaya hazır. Sezon boyunca kapıları geceleri ve gündüzleri açık olacak olan mekan, konserlerden galalara, tiyatro oyunlarından şovlara ve daha birçok özel projeye ev sahipliği yapacak.

Erdal Beşikçioğlu yönetmenliğindeki 'Pal Sokağı', Levent Üzümcü'nün tek kişilik oyunu 'Anlatılan Senin Hikayendir', Reha Özcan'ın tek kişilik oyunu 'Ruki', 'Van Gogh', 'Çizmeli Kedi' ve daha birçok özel oyun Glass Room'da tiyatro severlerle buluşacak.

Glass Room'da müzik keyfi de bir başka olacak… Mabel Matiz, BaBaZuLa, Kolektif İstanbul, Flört konserleri Glass Room'un ilk konserleri arasında yer alıyor. Fİ dizisinin müzikleriyle dikkatleri üzerine çeken elektronik müzik sanatçısı Akın Sevgör de performans sergileyecek isimler arasında. Akın Sevgör, Entropi Sahne'nin 'Boş Şehir' oyununa canlı performansı ile eşlik edecek ve seyircilere farklı bir deneyim yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Glass Room, UNIQ İstanbul'da Kapılarını Açıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement