Görüntü maalesef Türkiye'den! İzleyen herkes Emniyet'i etiketliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görüntü maalesef Türkiye'den! İzleyen herkes Emniyet'i etiketliyor

Dışarıdan getirdiği kaplumbağayı bir apartmanın koridorunda acımasızca tekmeleyip ezen ve o anları kaydettiren kadının dehşet saçan görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Büyük tepki toplayan vicdansızlık sonrası binlerce kullanıcı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek görüntülerdeki şahsın yakalanması için çağrıda bulundu.

Sosyal medyada paylaşılan ve vicdanları sızlatan bir görüntü kısa sürede gündem oldu. Nerede ve ne zaman çekildiği henüz belirlenemeyen görüntülerde, bir kadının apartman koridorunda masum bir hayvana uyguladığı şiddet saniye saniye kayda alındı.

DIŞARIDAN GETİRDİĞİ KAPLUMBAĞAYI...

Bir kadın dışarıdan bulup apartman koridoruna getirdiği kaplumbağaya acımasızca saldırdı. Çevresindekilere o anları cep telefonuyla kaydettiren şahıs, çaresiz hayvanı defalarca tekmeleyerek ezip katletti. O anlara ait görüntüler kısa sürede video paylaşım platformlarında yayıldı.

İZLEYENLER EMNİYET'İ ETİKETLEDİ 

İnfial yaratan dehşet görüntülerinin ardından sosyal medya kullanıcıları adeta ayağa kalktı. Binlerce kişi, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarını etiketleyerek tepkilerini dile getirdi. Kullanıcılar, "Bu sadistçe görüntülerin cezasız kalmaması gerekiyor", "Bu sapık ruhlular tespit edilip derhal gereken yapılmalı" ifadeleriyle emniyet güçlerini göreve çağırdı.

Son Dakika Güncel Görüntü maalesef Türkiye'den! İzleyen herkes Emniyet'i etiketliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sabri İnce Sabri İnce:
    Sahip olduğun vicdan kadar ömrün olur inşaallah. 22 0 Yanıtla
  • Allahım bu kuluna hidayet ver ,doğru insanlarla,insancıl bir ömür nasip et..çok üzüldüm. 11 4 Yanıtla
    Ümit Çevik Ümit Çevik:
    Neyin hidayeti bu yaşa kadar gelmiş anlamamış bundan sonra mı olacak ağaç yaşken eğilir. Terbiye eğitim Din aile de başlar. 6 0
  • mfcmn4vykq mfcmn4vykq:
    Allahım bizlere merhamet ver bizi merhametsiz acımasız insanlardan uzak eyle bu ne kafa Allah’ım hidayet versin. 10 0 Yanıtla
  • Neco Ergenc Neco Ergenc:
    acil EGM.com 10 0 Yanıtla
  • Szka788304 Szka788304:
    işte istediğiniz gibi bir nesile uşaştınız 7 0 Yanıtla
    Serkan ergezer Serkan ergezer :
    Eski Türkiye yi ÖZLÜYORUZ ARIYORUZ MAALESEF 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement