"GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" - Son Dakika
Güncel

"GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de"

"GÜBRETAŞ\'la Eken de Kazanıyor Biçen de"

Türkiye'nin dört bir yanına hediyeler çıkan kampanyada, büyük ödülün talihlisi Diyarbakır'dan Mehmet Erdoğan oldu.

21.02.2013 13:48  Güncelleme: 16:35

2012'de 60'ıncı yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ'ın, çiftçi ve bayilerine yönelik düzenlediği Temmuz-Aralık ayları arasındaki ikinci satış kampanyasının talihlileri İstanbul'da Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

Sektörünün öncü firması GÜBRETAŞ, 60. yılında çiftçi ve bayilerine yönelik 6 aylık dönemler halinde iki kampanya gerçekleştirdi. Temmuz 2012'de başlayan ve 31 Aralık'ta sona eren ikinci hediyeli satış kampanyasının talihlileri de belli oldu.

Traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar onlarca hediyenin dağıtıldığı Eken de Kazanıyor Biçen de Satış Kampanyası'nda en büyük hediye olan traktörün sahibi Diyarbakır'dan Mehmet Erdoğan oldu. Çiftçiler arasında yapılan çekilişte verilen 2013 model 3 ticari aracı Sivas'tan Bahri Akkuş, Kayseri'den Erdem Cankurtaran, Siirt'ten İbrahim Öztürk kazandı. Bayiler için yapılan çekilişte ise 2013 model kamyonet Samsun'daki Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi'ne gitti.

Milli Piyango İdaresi'nin izni ve denetimiyle yapılan kampanyada, talihliler 15 Şubat'ta İstanbul'da Noter huzurundaki çekilişle belirlendi. Kampanyada ödül kazanan talihlilerinin ayrıntılı listesi ise GÜBRETAŞ'ın internet sayfasında (www.gubretas.com.tr) yayınlandı. Hediyeler, Nisan-Mayıs aylarında düzenlenecek törenlerle talihlilere teslim edilecek.

Osman Balta: 60 yılın teşekkürü için yapılan kampanyalar rekor ilgi gördü

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, 60. yıl anısına çiftçi ve bayilere yönelik düzenledikleri iki büyük satış kampanyasında toplam 1 milyon 100 bin civarında çekiliş başvurusu ile rekor bir katılım gerçekleştiğini söyledi. Osman Balta, "Bu kampanyalarla bugünlere ulaşmamızda payı olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Noter huzurunda yapılan çekilişlerde, kampanya ikramiyelerinin Türkiye'nin dört bir yanından farklı illere gitmesi, GÜBRETAŞ markasının ülkenin tarım yapılan her noktasında ne kadar benimsendiğinin bir göstergesi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement