Gülsün’e Anlamlı Ödül - Son Dakika
Güncel

Gülsün’e Anlamlı Ödül

Gülsün’e Anlamlı Ödül

Tüm Terör Mağduru Aileleri Güçbirliği Derneğince, '2010 Başarı Ve Hizmet Ödülleri' Sahiplerine Verildi.

18.12.2010 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dedeman Otel'de düzenlenen törene, dernek yöneticileri ile şehit ve gazi yakınlarından oluşan üyeler ve davetliler katıldı. Kısa adı Temader olan Tüm terör Mağduru ve Aileleri Güçbirliği Derneği ile, Tüm Şehit Aileleri ve Gazileri Spor Kulübü tarafından 2010 yılında yapmış oldukları çalışmalarla ülkesine ve milletine farklı alanlarda hizmet vermiş halkın takdirini kazanmış kişi ve kurumlara ödülleri verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün'ün de yılın milletvekili ödülünü aldığı törene siyaset, bürokrasi, sanat, spor, iş dünyası ve basın sektöründen çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Törende konuşan TEMADER Genel Başkanı emekli gazi astsubay Ömer Bilgen, 'Türk milletinin ebedi varlığını, güven ve huzurunu, vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla büyük bir cesaret ve feragatle görevlerini ifade ederken tarihe altın sayfalar yazdıran şehitlere, gazilere; onların dul ve yetimlerine sahip çıkmanın, hatıralarını yüceltmenin herkes için kanuni ve vicdani bir sorumluluk olduğunu' ifade etti. Bilgen, 'şehitlerin aynı zamanda ulus olarak var oluşun, birlik ve beraberliğin ölümsüz kahramanları' olduklarını belirterek, bütün şehitlere yüce Allah'tan rahmet diledi.

Törende konuşan TEMADER Genel Sekreteri ve terör gazisi Hacı Kayaer'de bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Uzaktan yakından buraya gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum

Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün'ün "Yılın Milletvekili" ödülüne layık görüldüğü törende ayrıca; Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Enerji Bakanı Taner Yıldız, ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav, Sanatçı Uğur Işılak ve Samanyolu TV'deki 'Ayna' programı yapımcısı Saim Orhan öne çıkan diğer isimlerdi.

Tüm Terör Mağduru Aileleri Güçbirliği Derneği tarafından yapmış oldukları çalışmalarla ülkesine ve milletine farklı alanlarda hizmet vermiş, halkın takdirini kazanmış kişi ve kurumlara verilen ödüller içerisinde kendisine "Yılın Milletvekili" olarak plaket verilmesinin kendisi için çok büyük anlamları olduğunu söyleyen Gülsün; ortak tarihi, kültürü, medeniyeti, bayrağı, idealleri olan kaderini ve ideallerini ortak çizen, cumhuriyeti birlikte kuran asil milletimiz, hiçbir zaman teröre ve onun iç ve dış destekçilerine fırsat vermemiştir. Milletimiz kardeşler arasına nifak sokmaya, onları bölmeye, parçalamaya çalışanlara fırsat vermemiş, her zaman birbirine sımsıkı kenetlenerek cennet vatan Türkiyemizi daha yüce hedef ve ideallere taşımanın bilinci içerisinde olmuştur. Bu duygularla her zaman şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet duyguları ile anıyor, yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülsün’e Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement