Selimiye'de Mevlid Kandili coşkusu - Son Dakika
Güncel

Selimiye'de Mevlid Kandili coşkusu

Selimiye'de Mevlid Kandili coşkusu Edirne'de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.)dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli Selimiye Camisine akın etti.

17.10.2021 20:38  Güncelleme: 23:02

Selimiye'de Mevlid Kandili coşkusu

EDİRNE - Edirne'de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.)dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli Selimiye Camisine akın etti.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli vatandaş, Selimiye Camisine ve kentteki diğer camilere akın etti. Yatsı namazında Selimiye Camisine giden vatandaşlar, cemaatle birlikte namaz kılıp dua etti.

Selimiye Camisinde namaz kıldığı için çok mutlu ve huzurlu olduğunu ifade eden Yasin Seyhan, "Edirne'de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in seneyi devriyesindeyiz. Mimarların ustası Mimar Sinan'ın yapmış olduğu Selimiye Camisindeyiz. Her sene burada namazımızı kılıyoruz ve bu senede burada namazımızı kılabildiğimiz için şükrediyoruz. Mevlit kandili gününde hepimiz neşe içindeyiz. İnşallah daha nice kandilleri burada görmek bize nasip olur" dedi.

Namazın ardından cemaate dışarıda Kandil simidi ve lokum dağıtıldı.

Selimiye\'de Mevlid Kandili coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selimiye'de Mevlid Kandili coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement