Alkollü Olduğu Sırada Bebeği Duvara Vurarak Öldüren Baba Savunma Yapmadı - Son Dakika
Güncel

Alkollü Olduğu Sırada Bebeği Duvara Vurarak Öldüren Baba Savunma Yapmadı

Antalya'da 5 buçuk aylık bebeği, alkollü olduğu sırada duvara vurarak öldüren baba, ilk duruşmada 'savunma yapacak durumda olmadığını' söyleyerek ifade vermedi.

17.02.2018 11:51  Güncelleme: 12:35

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5.5 aylık Hadi bebeği duvara vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan baba Ahmet Arslaner, ilk duruşmada 'savunma yapacak durumda olmadığını' söyleyerek ifade vermedi.

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VARDI

Manavgat'ta boşanmalarına rağmen birlikte yaşayan Ahmet Arslaner ile N.Ç., rahatsızlanan 5.5 aylık bebekleri Hadi Arslaner'i Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hadi bebeğin vücudunda darp izine rastlanınca olay polise bildirildi.

SORGUDA İTİRAF ETTİ: BEBEĞİ DUVARA VURDUM

Polis, anne N.Ç. ve baba Ahmet Arslaner'i gözaltına aldı. Olay anında evde olmadığını belirten anne N.Ç. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, baba Ahmet Arslaner, polis ifadesi ve adliyedeki sorgusunda suçunu itiraf etti. Olay günü alkollü olduğunu söyleyen Ahmet Arslaner, ağlamaya başlayan bebeği susturamayınca sinirle duvara vurduğunu anlattı.

Alkollü Olduğu Sırada Bebeği Duvara Vurarak Öldüren Baba Savunma Yapmadı

Bebekte rahatsızlık belirtileri görmeye başlayınca anne N.Ç.'yi çağırdığını ve Hadi'yi hastaneye götürdüklerini belirten Arslaner, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, hakkında da dava açıldı.

YARGILAMA BAŞLADI, BABA SAVUNMA YAPMADI

Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında sanık Ahmet Aslaner, avukatı Ayşe Kasapoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pelin Konur hazır bulundu. Davada şikayetçi sıfatıyla yer alan N.Ç. ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada, mahkeme başkanı olayın nasıl olduğunu anlatmasını isteyince sanık Ahmet Arslaner, "Şu an kendimi savunacak durumda değilim. Ailem avukat tutacak. Diğer celse savunma yapacağım" diyerek konuşmak istemedi.

BAKANLIK AVUKATI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEDİ

Duruşmada söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pelin Konur, bakanlık olarak sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek, "Sanığın suçu sabittir. Soruşturma aşamasında verdiği ifadelerle eylemi işlediği sabit ve açıktır.

Bu nedenle sanık TCK 82'nci maddede düzenlenen 'altsoya karşı nitelikli kasten öldürme suçu'ndan ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılmalı" dedi.

Mahkeme heyeti, anne N.Ç.'nin bir sonraki duruşmada ifadesinin alınması ve tanıkların da zorla getirilmelerine karar vererek duruşmayı erteledi.

Alkollü Olduğu Sırada Bebeği Duvara Vurarak Öldüren Baba Savunma Yapmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkollü Olduğu Sırada Bebeği Duvara Vurarak Öldüren Baba Savunma Yapmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • pis fakir: nasil elin vardi da attin duvara .nasil kiydin. defolup gitseydin evden .birgün bu çocuk bebek haberlerini okurken öleceğim kahrimdan. 10 0 Yanıtla
  • saçmalık be ya: insafsız !!!! 5 0 Yanıtla
  • ???: Lütfen artık gerçekten bıktım hergün çocuk bebek tecavüz ölüm haberi almaktan bir günümüz mutlu geçmez oldu.ya lütfen evlilik yapacak çiftlere önce psikolojik testle r yapıldıktan sonra izin verilsin.ve idam gelsin çocuk tecavuzcülerine allah aşkına herkez birlik olsun imza kampanyası toplansin.tecavuzcülere en ağır şekilde ceza versinler ellerini kesip Hadim edip damgalasinlar ve geri kalan hayatlarını bu şekilde yaşasinlar.ben anneyim 2 yaşında kızım var ben nasıl öyle bir hayatta çocugumu büyüdüğünü okula sokağa nasıl bırakacam.söylermisiniz 3 0 Yanıtla
  • Adana: İdam edin bunu 3 0 Yanıtla
  • AdınıVermekIstemeyenBirOkuyucu: Insanoğlunun içinde boyle aşağılık yaratıklar hep olacaktır, idam gelmediği sürece de hiçbir zaman akıllanmayacaktır bu yaratıklar. Ayrıca evlenecekler çiftlerden öte hastanelerde her doğumdan sonra bebekler ailelerine teslim edilmeden önce aile psikoloji testine sokulmalı psikolojik olarak sorunu olan, alkol sorunu olanlara o küçücük bebekler teslim edilmemeli. Tutmaya bile kıyamadığımız o küçük bebeğe böyle bi canilik nasıl yapılabilir artık dayanamıyorum bu insanoğlundaki kötülüğe. Ama Rabbim hepsinin hesabını soracak, zalimler için yaşasın cehennem. 3 0 Yanıtla
  • Yeter artık : Bu ve bunun gibi aşağılık yaratıklara hapis cezası vererek odullendirmenin artık hiç bir mantıklı izahı kalmamıştır ey siyasiler oymu almak istiyorsunuz getirin idamı bakın nasıl akıyor... Rabbim yar ve yardımcımız olsun 2 0 Yanıtla
  • Adnan : Bu Adamı alıp duvara alıp çalmak lazım. 2 0 Yanıtla
  • Allahım sen bilirsin : Ya birazcık bi nokta kadar bişeyin kaldiysa eğer( şerefsiz kansız) kafanı duvarlara vura vura son ver hayatına da birinin başını yakma 2 0 Yanıtla
  • Banu: Ben alkol kullanmam. Kullananlarin kendi bilecegi is ama malesef bir cok kisi kadin veya erkek agzi yerine ostrogotuyla ictikleri icin ve bu bir de toplu alanlarda olursa cirkin olaylara mahal veriyor. Evet, orada ozgur olabilir ama icince zivanadan cikmayacagi ne malum. Gitsin evinde eglence meakninda icsin 0 1 Yanıtla

Advertisement