Hakan Şükür'ün Avukatları: "Karara Şaşırdık" - Son Dakika
Güncel

Hakan Şükür'ün Avukatları: "Karara Şaşırdık"

Hakan Şükür\'ün Avukatları: "Karara Şaşırdık"

Eski Futbolcu Hakan Şükür'ün Avukatları Yasemen Karaaşık ve Coşkun Karaaşık, Antalya'da Arsa Alımı İçin Vekalet Verdiği Müteahhit Fatih Baysal Tarafından Dolandırıldığı İddiasıyla Açılan Davada Sanıkların Beraatine Karar Verilmesini Düzenledikleri Basın Toplantısıyla Eleştirdi.

15.12.2010 22:23

Eski futbolcu Hakan Şükür'ün avukatları Yasemen Karaaşık ve Coşkun Karaaşık, Antalya'da arsa alımı için vekalet verdiği müteahhit Fatih Baysal tarafından dolandırıldığı iddiasıyla açılan davada sanıkların beraatine karar verilmesini düzenledikleri basın toplantısıyla eleştirdi.

Hakan Şükür'ün avukatları Yasemen Karaaşık ve Coşkun Karaaşık, Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bu sabahki kararının kendilerini şaşırttığını söyledi. Avukat Karaaşık, "Başka bir iş için verilen yetki, başka amaçlarla kullanılmış ve dolandırıcılık işlemleri gerçekleştirilmiştir. Mahkemenin bunu görmemesi bizi şaşırttı" dedi. Alacak davaları nedeniyle Fatih Baysal'ın üzerindeki tüm mal varlığını yakınlarının üzerine devrettiğinin ortaya çıktığını da ileri süren Karaaşık, bu devirler yüzünden Hakan Şükür'ün alacağını tahsil edemeyecek duruma getirildiğini iddia etti.

Avukat Yasemen Karaaşık ise, "Hakan Şükür'ü asıl üzen konu, gecekondu önleme yasası gereği fakirlere verilmesi gereken arsaların belediye çalışanları ile bürokratlar tarafından paylaşılmış olması ve bu arsaların dolaylı olarak kendisine satıldığını öğrenmiş olmasıdır" diye konuştu.

Avukat Coşkun Karaaşık ve Yasemen Karaaşık, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakan Şükür'ün Avukatları: 'Karara Şaşırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement