Hindistan'da Muson Yağmurları Sel Felaketine Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Hindistan'da Muson Yağmurları Sel Felaketine Neden Oldu

Hindistan\'da Muson Yağmurları Sel Felaketine Neden Oldu

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesinde meydana gelen muson yağmurları sonrası sel felaketi yaşandı. Yetkililer, bir kişinin hayatını kaybettiğini ve yaklaşık yarım milyon kişinin etkilendiğini açıkladı. Sel nedeniyle yıkılan köprünün yerine bambudan yapılan geçici bir köprü inşa edildi. Sel nedeniyle birçok yol ve köprü de hasar gördü.

24.06.2023 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hindistan'da Muson Yağmurları Sele Neden Oldu
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesinde muson yağmurlarının yol açtığı sel nedeniyle bir parçası kopmuş köprüye bakan insanlar, 23 Haziran 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

BAKSA, 24 Haziran (Xinhua) -- Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesindeki yetkililer, bölgedeki muson yağmurlarının ardından meydana gelen sel felaketi nedeniyle bir kişinin öldüğünü ve selden yaklaşık yarım milyon kişinin etkilendiğini söyledi.

Hindistan'da Muson Yağmurları Sele Neden Oldu
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesinde muson yağmurlarının yol açtığı sel nedeniyle yıkılan köprünün yerine bambudan yapılan derme çatma bir köprüden geçen insanlar, 23 Haziran 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)
Hindistan'da Muson Yağmurları Sele Neden Oldu
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesinde muson yağmurlarının yol açtığı sel nedeniyle hasar gören bir yol, 23 Haziran 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)
Hindistan'da Muson Yağmurları Sele Neden Oldu
Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam eyaletinin Baksa bölgesinde muson yağmurlarının yol açtığı sel nedeniyle hasar gören bir köprüyü kontrol eden insanlar, 23 Haziran 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Hindistan'da Muson Yağmurları Sel Felaketine Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement