İnegöl'de Tören Alanının Yakınına Domuz Leşi Bırakıldı (2) - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Tören Alanının Yakınına Domuz Leşi Bırakıldı (2)

İnegöl\'de Tören Alanının Yakınına Domuz Leşi Bırakıldı (2)

KAYMAKAM VEKİLİ: TÖREN ALANI İLE ALAKASI YOKİnegöl İlçesi'nde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yıl dönümünde yapılan anma töreni öncesi, anıt yakınına domuz leşi bırakılması olayıyla ilgili İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, makamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve...

10.11.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYMAKAM VEKİLİ: TÖREN ALANI İLE ALAKASI YOK

İnegöl İlçesi'nde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yıl dönümünde yapılan anma töreni öncesi, anıt yakınına domuz leşi bırakılması olayıyla ilgili İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, makamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile basın toplantısı düzenledi.

Domuz leşinin eski devlet hastanenin tıbbi atık toplama alanına atıldığını ve saat 07.30'da belediye görevlileri tarafından kaldırıldığını söyleyen Ziya Polat, "Hayvan leşinin alana 60 metre uzaklıkta ve tören alanıyla arasında kaldırım ve iki şeritli bir yolun geçtiği görülmüştür. Dolayısıyla leşin bırakıldığı yerin tören alanıyla bir alakası olmadığı da anlaşılmıştır. Olayın 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği ile hiçbir alakasının bulunmadığı ve emniyet birimleri tarafından incelemenin devam ettiği hususu kamuoyuna duyurulur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Tören Alanının Yakınına Domuz Leşi Bırakıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement