
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit düşen Jandarma Komando Er Abdulkerim Erdoğan'ın babası Gıyasettin Erdoğan şehit düşen oğlunun ardından terörü lanetleyerek "Ciğerim yanıyor" dedi.
Oğlunun önce yaralandığı haberini aldığını belirten Gıyasettin Erdoğan, "Ben işteydim telefon geldi. Oğlumun yaralandığını söylediler. Ben de hemen eve gittim, askerler eve geldi ve oğlumun yaralı olduğunu bir süre sonra da şehit olduğu haberini aldım. Benim ciğerim yanıyor söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.
Oğlu Abdulkerim Erdoğan ile son olarak sabaha karşı saat 03. 00'da konuştuğunu ve bu konuşmada, oğlunun, "Baba, burada askerlik zor şehit düşen askerler var bunlar için bende üzülüyorum her tarafımızda ateş yanıyor" dediğini söyleyen şehit babası Erdoğan, "Bizde şehit düşen askerlerimize üzülüyoruz ama başımıza geldi" dedi. Baba Gıyasettin Erdoğan son olarak, "Söyleyecek birşey bulamıyorum terörü lanetliyorum" diye konuştu.
ŞEHİT AİLESİNİ ŞEHİT AİLESİ ZİYARET ETTİ
Hakkari Şemdinli'de şehit Komando Er Abdulkerim Erdoğan'ın ailesini geçtiğimiz ay 12 arkadaşı ile şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu'nun babası Beytullah ve annesi Gülnur Delimehmetoğlu başsağlığı ziyaretinde bulundu. Şehit aileleri terörün durmasını bir an önce durmasını istediler.
Son Dakika › Güncel › İnegöl'e Şehit Acısı Düştü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.