İnovasyon Merkezi Ünlü İsimleri Ted'lilerle Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

İnovasyon Merkezi Ünlü İsimleri Ted'lilerle Buluşturuyor

İnovasyon Merkezi Ünlü İsimleri Ted\'lilerle Buluşturuyor

Eğitim alanında, ulusal ve uluslararası ölçekte söz sahibi isimler TED Adana Kolejinde öğretmenlerle buluştu.

12.09.2015 15:31  Güncelleme: 15:32

TED Adana Koleji İnovasyon Merkezi tarafından koordine edilen buluşmalar kapsamında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Cğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Cğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın ve Küresel Eğitim Liderleri platformu kurucusu Gökhan Yücel, TED Adana Kolejini ziyaret etti.

TED Adana Kolejini ziyaretlerinde öğretmenlerden ve kurumdan memnuniyetlerini dile getiren misafirler, gelecek eğitim-öğretim yılında TED Adana Kolejine her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını, böylesine genç ve dinamik bir ekiple çalışmayı herkesin isteyeceğini ifade ettiler.

TED Adana Koleji Okul Müdürü Bayram Tozal ise yaptığı açıklamada "TED Adana Koleji'nde, gerek öğretmenlerimizi, gerek öğrencilerimiz ve velilerimizi, alanlarında söz sahibi lider isimlerle bir araya getireceğiz. Ülkemizde bir ilköğretim kurumu içerisinde ilk kez bir 'inovasyon merkezi' yapısını kurmakta olan TED Adana Koleji, sadece ilimizde ve bölgemizde değil aynı zamanda ülkemizde eğitim alanında lider bir kurum olmayı hedeflemektedir" diye konuştu.

TED Adana Kolejinde Eylül ayı itibari ile başlayan çalışmalarda"Akıl Oyunları Eğitimi, Takım Çalışması Etkinlikleri, Etkili İletişim ve Beden Dili Semineri, Yönetim Becerileri Semineri, Lider Öğretmenlik Semineri, 21. Yüzyılda Eğitim ve Öğretmen Semineri "faaliyetleri gerçekleştirildi.

TED Adana Koleji İnovasyon Merkezi'nce yıl içerisinde öğrenci velileri ile birçok ünlü ismin bir araya getirilmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnovasyon Merkezi Ünlü İsimleri Ted'lilerle Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement