İşadamı Mehmet Cengiz Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

İşadamı Mehmet Cengiz Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı

İşadamı Mehmet Cengiz Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı

Haber-kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA İstanbul'da dün yaşamını yitiren işadamı Şaban Cengiz, siyaset, iş ve spor dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

21.03.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA

İstanbul'da dün yaşamını yitiren işadamı Şaban Cengiz, siyaset, iş ve spor dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cengiz Holding'in kurucusu işadamı Şaban Cengiz dün yaşamını yitirmişti. Şaban Cengiz için Üsküdar Hz. Ali Camii'nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cengiz'in cenazesinde oğulları Mehmet ve Ekrem Cengiz taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, işadamları Turgut Yılmaz, Şadan Kalkavan, Abdurrahim Albayrak, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Şenol Güneş, Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Cenazeye Sedat Peker de çelenk gönderdi. 91 yaşında vefat eden işadamı Cengiz'in cenazesi Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Mehmet Cengiz Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement