İstanbul'da iş yerlerini kurşunlayanlar yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da iş yerlerini kurşunlayanlar yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyon sonucunda çalıntı motosiklet, kask, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, gelişmeyi "İş yerlerini kurşunlayan ve bu maşaları yönlendiren her kim olursa olsun tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

05.04.2024 08:49  Güncelleme: 08:50

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul'da 28 Mart-3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüphelilere yönelik "Mahzen-25" operasyonu başlatıldığını belirtti.

"BU MAŞALARI YÖNLENDİREN HER KİM OLURSA OLSUN..."

Bakan Yerlikaya "Şehirlerimizin huzurunu bozan, iş yerlerini kurşunlayan ve bu maşaları yönlendiren her kim olursa olsun tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız. Bizden kaçamayacaklar." ifadeleriyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Bahçelievler, Zeytinburnu ve Sultangazi ilçe emniyet müdürlükleri ile ortak operasyon düzenlendiğini belirterek 11 şüphelinin yakalandığı bilgisini verdi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Eylemlerde kullanılan çalıntı motosiklet, kask ve silahların ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, "Operasyon sonucunda 8 ruhsatsız tabanca, AK 47 uzun namlulu silah, 3 otomatik tabanca, çalıntı motor, 2 çelik yelek ve muhtelif miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu maddeye el konuldu." ifadelerini kullandı.

İstanbul\'da iş yerlerini kurşunlayanlar yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da iş yerlerini kurşunlayanlar yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ferhat eser: Bu teröristler idam cezası almalıdır artık cezalar 10 kat arttırılmalı 5 0 Yanıtla

Advertisement