İstanbul'daki Hırsızlık Olayının Faili İzmir'de Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Hırsızlık Olayının Faili İzmir'de Yakalandı

İstanbul\'daki Hırsızlık Olayının Faili İzmir\'de Yakalandı

İstanbul Başakşehir'de nisan ayında meydana gelen araçtan hırsızlık olayının faili, İzmir'in Buca ilçesinde yakalandı.

26.06.2014 12:55  Güncelleme: 09:23

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, bir araçtan nisan ayında meydana gelen hırsızlık olayının faili, yürütülen araştırma sonucunda İzmir'in Buca ilçesinde yakalandı.

Başakşehir'de 7 Nisan'da bir aracın bagajından 3 çanta, 1 dizüstü bilgisayar, çek karnesi, çeşitli evraklar ve 2 bin lira paranın çalınmasıyla ilgili yapılan araştırmada, güvenlik kameraları görüntülerinden olayın failinin İzmir'den kiralandığı tespit edilen bir otomobil kullandığı belirlendi.

Olayın bildirilmesi çalışma başlatan İzmir polisi, aracın Buca'daki bir firmadan C.Ç. tarafından kiralandığını tespit etti. C.Ç'nin ifadesine başvuran polis, kiraladığı aracı, olay günü de dahil olmak üzere bir süreliğine tanıdığı ve adının E. olan kişiye verdiğini beyan etti. C.Ç'ye yaptırılan fotoğraf teşhisinde bu kişinin gerçek kimliğinin S.C. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi Buca 693/8 Sokak'ta düzenlediği operasyonla yakaladı.

Üzerinde H.S. adıyla düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi ile kardeşi E.C. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı çıkan şüpheli, gözaltına alındı. "Resmi belgede sahtecilik" suçundan işlem yapılan şüphelinin, İstanbul'da işlediği iddia edilen hırsızlık suçunun yanı sıra 15 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 7 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Hırsızlık Olayının Faili İzmir'de Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement