İşte Şimdi Sahne Senin Projesi Hayata Geçiriliyor - Son Dakika
Güncel

İşte Şimdi Sahne Senin Projesi Hayata Geçiriliyor

İşte Şimdi Sahne Senin Projesi Hayata Geçiriliyor

Multi Development Türkiye Pazarlama Direktörü Dinçer, "İşte Şimdi Sahne Senin" projesinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi.

26.06.2013 10:12  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Multi Development Türkiye Pazarlama Direktörü Binnaz Dinçer, "İşte Şimdi Sahne Senin" projesinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en yetenekli müzisyenlerinden İskender Paydaş ve gençlerin sevgilisi Manga grubuyla bu yetenekleri keşfe çıkıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanındaki 8 Forum Alışveriş Merkezi'ni dolaşıyoruz. Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yeteneklere, 'İşte Şimdi Sahne Senin' diyerek, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz" dedi.

Multi Development Türkiye'ye ait Forum Alışveriş Merkezlerince düzenlenen İşte Şimdi Sahne Senin projesi, İskender Paydaş ve Manga grubunun katılımıyla tanıtıldı. Basın toplantısında konuşan Multi Development Türkiye Pazarlama Direktörü Binnaz Dinçer, İşte Şimdi Sahne Senin projesinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin en yetenekli müzisyenlerinden İskender Paydaş ve gençlerin sevgilisi Manga grubuyla bu yetenekleri keşfe çıkıyoruz. Proje çerçevesinde, Türkiye'nin dört bir yanındaki 8 Forum Alışveriş Merkezi'ni dolaşıyoruz. Şarkı söylemeyi seven ve sesini duyurmak isteyen yeteneklere, 'İşte Şimdi Sahne Senin' diyerek, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Projenin 7 Haziran'da Trabzon'da başladığını ve eylül ayında İstanbul'da sona ereceğini dile getiren Dinçer, adayların Forum Alışveriş Merkezleri'nde kurulan stüdyolarda, 9 gün boyunca profesyonel bir ekiple çalışacağını kaydetti.

Forum Alışveriş Merkezleri'nde yıl boyunca sanat, spor, kültür ve eğlence alanında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını anlatan Dinçer, söz konusu projeyle bu anlayışı taçlandırdıklarını söyledi

Projelerin birincilerini belirleyecek jürinin başkanı İskender Paydaş da, projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gençlere ya da her yaştan yeteneklere fırsat vermenin, onlara seslerini duyurma imkanı sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle İşte Şimdi Sahne Senin projesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Manga Grubu'nun solisti Ferman Akgül ise kendilerinin de grup olarak katıldıkları bir yetenek yarışmasından sonra albüm yapmak için cesaretlendiklerini hatırlattı ve "İşte Şimdi Sahne Senin projesiyle yeni yeteneklere şans verilecek olmasının heyecanı içindeyiz. Türkiye'nin her köşesindeki gençlere, 'İşte Şimdi Sahne Senin' diye sesleniyor ve yepyeni yeteneklerle tanışacağımıza inanıyoruz" dedi.

Forum Trabzon'dan başlayan ve şu anda Forum Bornova'da devam eden proje sırasıyla Forum Kapadokya, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Kayseri, Forum Mersin'i dolaşacak. Projenin final ayağı ise eylül ayında Forum İstanbul'da gerçekleştirilecek. Ayrıca İskender Paydaş tarafından seçilecek olan her kentin birincisi Manga ile sahneye çıkarak, sesini geniş kitlelere duyurma fırsatı yakalayacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşte Şimdi Sahne Senin Projesi Hayata Geçiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement