Kadınlar Kenti Filmi - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Kenti Filmi

Kadınlar Kenti Filmi

Kadınlar Kenti filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Kadınlar Kenti filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

13.07.2011 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınları ve yı çok seven bir yönetmenden düşler, gençlik hayalleri, serbest çağrışımlarla dolu, varyete zenginliğinde bir gösteri.

Kadınlar Kenti, dünya sının en usta yönetmenlerinden Fellini’nin kadınlara duyduğu saplantılı tutkuyu gözler önüne seriyor. Fellini’nin en sevdiği aktör Marcello Mastroianni bu filmde de yönetmenin ikinci benliği olarak karşımızda. Bir modern zaman Don Juan’ı rolündeki Mastroianni, geçmişten geleceğe uzanan büyülü bir yolculukta, hayatın farklı alanlarından pek çok kadınla içli dışlı oluyor. Bu yolculukta ulaşmak istediği son noktayı ise mükemmel kadın temsil ediyor.

Fellini’nin daha önce çektiği ve aralarında Tatlı Hayat, 8 1/2 ve Ruhların Jülyeti’nin de bulunduğu 17 filmiyle de bağlantılı olan Kadınlar Kenti, Dante’den Fred Astaire’e uzanan geniş bir kültürel yelpazede sanatının farklı bir boyutunu yansıtıyor. Cinsellik, fantezi ve heyecan dolu bu film, izleyiciyi dehasıyla kendine hayran bırakıyor.

Yönetmen: Federico Fellini

Senaryo: Brunello Rondi, Bernardino Zapponi, Federico Fellini

Oyuncular: Fiammetta Baralla, Ettore Manni, Donatella Damiani, Anna Prucnal, Marcello Mastroianni

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: La Citta Delle Donne

Yapımcı Firma: Gaumont

Yapım Yılı: 1980

Yapım Ülkesi: İtalya, Fransa

Orijinal Dili: İtalyanca

Filmin Süresi: 139 dk.

Son Dakika Güncel Kadınlar Kenti Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement