Kahramanmaraş'ta zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi, 15 yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi, 15 yaralı

Sakarya'da 10 kişinin öldüğü feci kazanın ardından bir zincirleme kaza da Kahramanmaraş'ta meydana geldi. Göksun ilçesinde meydana gelen kazada 22 araç birbirine girdi. Kazada 15 kişi yaralandı. Kazalara sis ve buzlanma neden olurken, yaralılar Göksun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

28.12.2023 13:15  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazayla sarsıldı. 10 kişinin öldüğü ve 59 kişi de yaralanmıştı. Aynı gün içerisinde bir kaza da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana geldi. 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

SİS VE BUZLANMA NEDENİYLE 14 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Kaza, sabah saatlerinde Elbistan-Göksun yolu üzerindeki Çardak kavşağında meydana geldi. Sis ve buzlanma nedeniyle aralarında TIR, otomobil ve kamyonetin de olduğu 14 araç birbirine girdi. Kazada araçlarda bulunan 10 kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Bir günde 2 facia! Kahramanmaraş'ta 22 araç birbirine girdi: 15 yaralı

YOLUN DİĞER ŞERİDİNDE DE 8 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Bu sırada yolun diğer şeridinde 8 araç birbirine girdi. Bu kazada da 5 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazalar nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Bir günde 2 facia! Kahramanmaraş'ta 22 araç birbirine girdi: 15 yaralı
Bir günde 2 facia! Kahramanmaraş'ta 22 araç birbirine girdi: 15 yaralı
Kahramanmaraş\'ta zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi, 15 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi, 15 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement