Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika
Güncel

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atamalar Resmi Gazete\'de Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

07.09.2011 09:42

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atama kararlarına göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına, Ahmet Zahteroğulları getirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne ise Aziz Yıldırım atandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müşavirliğine Selçuk Bayraktaroğlu atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Baş İş Müfettişliğine İş Müfettişi İhsan Yalçın Namlı getirildi.

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar görevlendirildi.

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkan Yardımcılığına Dr. Sancak Özdemir atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı I. Hukuk Müşavirliğine Ali Ağaçdan getirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A. Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Osman Demirci atandı.

Bu arada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu II. (Konya) Bölge Müdürü Ali Rıza Demirci görevinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Şenol Aydemir atandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Özdemir ile Ali Cüneyt Gerek atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Zekeriya Aslan getirildi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Aydın XXI. Bölge Müdürlüğüne, Sivas XIX. Bölge Müdürü Ali Rıza Diniz, Sivas XIX. Bölge Müdürlüğüne Kahramanmaraş XX. Bölge Müdürü Halil İbrahim Dağlıoğlu, Kahramanmaraş XX. Bölge Müdürlüğüne Mevlüt Aydın atandı.

Tokat İl Sağlık Müdürlüğüne Dr. Sadettin Yazı getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement