Kara Kuvvetleri Komutanı: Tekniğiniz Yeter Başbakanım - Son Dakika
Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanı: Tekniğiniz Yeter Başbakanım

Kara Kuvvetleri Komutanı: Tekniğiniz Yeter Başbakanım

Dün akşamki 23 Nisan resepsiyonunda Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar, Başbakan Erdoğan'ın futbol yeteneğine övgüde bulundu.

24.04.2014 09:47

TBMM Başkanı Çiçek eşiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis'in 94. açılış yıldönümü dolayısıyla resepsiyon verdi.

NECDET ÖZEL KATILMADI

İlk kez Şeref Salonu'nda verilen resepsiyona siyasi liderlerin yanı sıra kuvvet komutanları da tam kadro katıldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ise yurtdışında olduğu için resepsiyona katılamadı. Siyasi liderler kabulde farklı başlıklarda önemli açıklamalarda bulundu.

"MAÇ VARSA GELİRİZ"

Gecenin en renkli sohbeti ise, Başbakan, Dışişleri Bakanı Davutoğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar arasında geçti. Sohbetin konusu ise futboldu. Orgeneral Akar, gece oynanan Real Madrid ile Bayern Münih maçını hatırlattı. Başbakan, Davutoğlu'nun eski futbolcu olduğu söyleyince, Bakan "Maç varsa geliriz ama Başbakanımızla aynı takımdaysak" şeklinde karşılık verdi.

"TEKNİĞİNİZ YETER BAŞBAKANIM"

Erdoğan ise, torunlarının futbolda kendisini terlettiklerini söyledi "7-8 yaşındaki çocuklarla oynayamaz hale geldik" dedi.

Hulusi Akar'ın yanıtı "Sizin tekniğiniz yeter Başbakanım" oldu.

 

 

 

 

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kara Kuvvetleri Komutanı: Tekniğiniz Yeter Başbakanım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kara: gel vatandaş gelllllllllllll.......... batan geminin malları burda........... yok pahasına satılık..................... 6 2 Yanıtla

Advertisement