Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu Osmaniye Batı- Toprakkale kavşakları 0-1. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapıldığından ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor. Toprakkale gişesi giriş-çıkış kavşak kolları da üstyapı onarım çalışması dolayısıyla trafiğe kapatıldı.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Adapazarı- Karasu kavşakları İstanbul- Ankara istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapıldığından trafik akışı Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü sağlanıyor.
İzmir Çevre Yolu üzerinde bulunan Otogar Köprülü Kavşağı'nda aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışmaları sebebiyle 23.00-05.00 saatlerinde otogar istikametinden Aydın yönüne bağlantı kolu ile Kemalpaşa yönü İzmir-İstanbul Otoyolu Çeşme-Aydın istikameti bağlantı kolu trafiğe kapatılarak ulaşım Sanayi Kavşağı'ndan sürdürülüyor.
Seben ayrımı-Nallıhan- Beypazarı yolunun 37-40. kilometrelerinde Nallıhan- Çayırhan ve Çayırhan-Nallıhan istikametinde sağ şeritler tünel içi elektromekanik çalışmalarından dolayı dönüşümlü trafiğe kapatılarak bu kesimlerde trafik sol şeritten kontrollü devam ediyor.
Kayseri- Kırşehir yolunun 97-104. kilometrelerindeki bordür çalışması sebebiyle her iki yönde şerit daraltması olacağından sürücülerin güvenlik açısından trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.
Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Diyarbakır-Bismil- Batman yolunun 12-18. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.
Trabzon- Rize yolunun 9. kilometresinde Kaşüstü Araç Alt Geçidinin her iki yönünde elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 21.00-06.00 saatlerinde alt geçit trafiğe kapatılarak ulaşım aynı güzergahtaki geçit üstü bağlantı yollarından sürdürülüyor.
Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun Bursa-İnegöl istikametinin 34-39. kilometresinde asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinde iki yönlü sağlanıyor.
Erzurum- Pasinler yolunun 33-34. kilometrelerinde devam eden köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.