5 Ocak'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem'den Acı Haber: Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

5 Ocak'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem'den Acı Haber: Cesedi Bulundu

Kocaeli'de 5 Ocak'ta ortadan kaybolduktan sonra annesi intihar eden 17 yaşındaki Ecem'den acı haber geldi. Ecem'in cesedi, ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulundu.

16.02.2018 10:05  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak'ta ortadan kaybolan Ecem Balcı'nın (17) ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Ecem'in annesi Esra Ercömert (41) intihar etmişti.

KIZININ CESEDİNİ, BULAMAYINCA İNTİHAR ETTİ

Gölcük'te, Ecem Balcı 5 Ocak tarihinde ortadan kaybolurken, kızını her yerde arayan, bulamayınca bunalıma giren ve rahim kanseri olan Esra Ercömert, 14 Ocak'ta gittiği Kandıra'nın Kaltalkayası mevkiinde kayalıklardan denize atladı. Esra Ercömert'in 2 gün sonra denizdeki cesedi bulunarak toprağa verildi.

DEFİNE BULDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Ecem'i bulmak için özel bir ekip kurdu. Ecem Balcı'nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğü belirlendi. Ecem Balcı, erkek arkadaşıyla cep telefonundan mesajlaşırken, Süleyman Kara'nın define bulduğundan, çok zengin olduklarından bahsetti. Polis, Süleyman Kara'nın Ecem'in kaybolmasından sonra tarihi eser kaçakçılığından tutuklu bulunduğunu tespit etti. Polis, cezaevinde Süleyman Kara'nın ifadesini aldı.

5 Ocak'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem'den Acı Haber: Cesedi Bulundu

ECEM'İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Ecem'i bulmak için soruşturmayı derinleştiren polis, dün Süleyman Kara'yı cezaevinden çıkararak ifadesini alırken, yakınlarını da gözaltına alıp Emniyet'e getirdi. Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı'nın öldürüldüğü tespit edildi. Ecem Balcı'nın öldürüldükten sonra Gölcük'ün Ayvazpınar köyünde ormanlık alana gömüldüğünü belirlendi.

CESEDİ TOPRAĞA GÖMMÜŞLER

Dün gece ormanlık alana giden ekipler, tarif edilen yerde, Ecem Balcı'nın toprağa gömülü cesedini buldu. Ecem Balcı'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, Süleyman Kara ve yakınlarının ifadesini almaya devam ederken, soruşturma devam ediyor.

5 Ocak'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem'den Acı Haber: Cesedi Bulundu
5 Ocak\'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem\'den Acı Haber: Cesedi Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Ocak'ta Kaybolduktan Sonra Annesi İntihar Eden Ecem'den Acı Haber: Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • LAZ: Kıssasa kıssas şart ve Allahın emri. 17 2 Yanıtla
  • Eda: Yeter artık yaaa..başımızda eyer devlet varsa sorumlu onlardır..can alan canileri neden meydanlarda canlı canlı yakmıyorlar..bu canilik anca böyle biter..katillerin hepsi yanarak can versinler inşallah..Aminnn 14 0 Yanıtla
  • dogan dogan: hayvanlık diz boyu idam gelsin bu köpekler bitsin artık daha ne kadar can yanacak insalıktan çıkmış hayvanlar savunmasız kadınlara saldırıyor buna der demek lazım acilllllll idammmmmmmm gelsin 14 0 Yanıtla
  • infazcı: devlet idamı getir yeter arık ölümler cinayetler yeterrr bu kadarmı bir insanın hayatı yeter 14 0 Yanıtla
  • Mani: Bu Kocaeli hududuna dikkat etmek gerek. Böyle insanlara yaşama şansı verilmemeli idam etmeli bu nedir arkadaş Müslümanlığı bırak insanlıktan çıkmışız iki insanın hayatına mal olan şeye bak yazık 13 0 Yanıtla
  • van: Allahım merhamet ver kullarına.. ya rabbim ne oldu bize. Ne ara kaybettik vicdani merhameti insanligi 9 1 Yanıtla
  • ipim kuşağım: RAHMETLİ ECEVİT İN 1955 TE BURDUR SPOR A ATTIĞI GOL HALA HAFIZALARDA 2 8 Yanıtla
    AntiManti: Sakat 0 1 ipim kuşağım: sanki golü sen yemişsin gibi üzüntü olmuş sana tillo h: 0 1
  • F: soysuzlar için yaşasın cehennem 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement