Kılıçdaroğlu: Gaziantep'te düşen helikopterde şehit olan pilotlara başsağlığı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Gaziantep'te düşen helikopterde şehit olan pilotlara başsağlığı

Kılıçdaroğlu: Gaziantep\'te düşen helikopterde şehit olan pilotlara başsağlığı

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gaziantep'te polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan pilotlarımız Cemil Gülen ve Levent Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

04.02.2024 13:00  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Gaziantep'te polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan pilotlarımız Cemil Gülen ve Levent Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Gaziantep Havalimanına gitmek için Hatay Havalimanından havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopter dün gece düştü, iki pilot şehit oldu, teknisyen ise yaralı olarak kurtarıldı. CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Gaziantep'te polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan pilotlarımız Cemil Gülen ve Levent Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Gaziantep'te düşen helikopterde şehit olan pilotlara başsağlığı - Son Dakika


Advertisement