BALIKESİR - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

BALIKESİR - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor

Kutlama töreni Ödül töreni19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyorBALIKESİR- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

19.05.2022 10:00  Güncelleme: 14:43

Kutlama töreni

Ödül töreni

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor

BALIKESİR- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama etkinliği, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, törende yaptığı konuşmada, gençlerin Türkiye'nin en büyük zenginliği olduğunu ifade etti.

Halk oyunu ve jimnastik gösterileri ile şiir dinletisinin sunulduğu törende çok sayıda genç, askeri bando eşliğinde marş ve türküler seslendirdi.

Jimnastik gösterisinin ardından bir öğrenci, Vali Hasan Şıldak'a Türk bayrağını takdim etti.

Gençlik Haftası yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve bando eşliğinde marşların seslendirilmesiyle program tamamlandı.

Törene, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur ve Yavuz Subaşı, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Ergin Dinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kurum müdürleri, polis ve askeri okul öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BALIKESİR - 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BALIKESİR - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement