Kayıp çaycının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Kayıp çaycının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Kayıp çaycının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Konya'nın Güneysınır ilçesinde, iki gündür haber alınamayan çay ocağı işletmecisi Yıldırım Uyan'ın, husumetlisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekipleri, şüpheli Ali Osman K'yi gözaltına aldı ve itiraf ettiği cinayetin ardından cesedin dağlık alana gömüldüğünü söyledi. Yıldırım Uyan'ın cesedini bulma çalışmaları devam ediyor.

04.02.2024 09:47  Güncelleme: 09:25

Konya'nın Güneysınır ilçesinde iki gündür kayıp olan çay ocağı işletmecisinin husumetlisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı suçunu itiraf ederken çay ocağı işletmecisinin cansız bedeninin bulunması için çalışma başlatıldı.

TARTIŞMADA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

İlçede çay ocağı işleten Yıldırım Uyan'dan (42) iki gündür haber alamayan yakınları polise haber verdi. Uyan'ın bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, çay ocağı işleten ve Uyan ile 17 Ocak'ta kavga eden Ali Osman K'yi (30) gözaltına aldı.

Sorgusunda, yeniden tartıştığı Uyan'ı döverek öldürdüğünü itiraf eden şüphelinin, cesedi ise dağlık alana gömdüğünü söylediği öğrenildi. Yıldırım Uyan'ın cesedini arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp çaycının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement