Kore'ye gitmek için evden ayrılan 3 kız çocuğunun annelerinden yalanlama: Kore'ye değil, yalnızca dolaşmaya çıkmışlar - Son Dakika
Güncel

Kore'ye gitmek için evden ayrılan 3 kız çocuğunun annelerinden yalanlama: Kore'ye değil, yalnızca dolaşmaya çıkmışlar

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana ve Efsa Yüksel kardeşler ile arkadaşları Nazar Memiş, dün akşam Avcılar'daki bir lunaparkın girişinde bulundu. Küçük kızların Kore'ye gitmek için evden kaçtıkları iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Eslam Tuana ve Efsa Yüksel'in annesi, "Kore olayı gerçek değil, 3 arkadaş öylece dolaşmaya çıkmışlar. Arandıklarını bilmiyorlarmış. Özbekistanlı arkadaşları da yok. Allah polisimizden ve bulandan razı olsun" dedi.

10.08.2021 14:24  Güncelleme: 14:31

Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana (15) ile Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) isimli 3 kız çocuğu bir gün sonra bulundu. Kore dizileri izleyen ve müziklerini dinleyen kızların Kore'ye gitmeye çalıştıkları iddia edilirken iki kardeşin annesi o iddiaları yalanladı.

"BÜTÜN İDDİALAR YALAN"

Eslem Tuana ve Efsa Yüksel'in annesi Semra Yüksel, "Başına bir şey gelmeden bulundular. Sahile gidip orada eğlenmişler. Tam gelmeye karar vermişler. Orada da sağ olsun polisler aldılar, getirdiler. Çok şükür, görüntüler olmasa belki de bulunamazlardı. Bulan kişiden de Allah razı olsun yine bu çevreden biriymiş. Çocukları bulan kişi, görmüş ve polisi aramış ve o şahısta yine burada oturuyormuş. Çocuklar sahilden başka bir yere gitmemişler. Oralarda gezmişler başka bir yere gitmemişler. Kore olayı gerçek değil. 3 arkadaş öyle bir dolaşmışlar. Çocuklarımın psikolojisi çok iyi Elhamdülillah, hiçbir sıkıntımız yok. Özbekistanlı arkadaşlarının olduğu haberleri de yalan, öyle bir şey de yok. Arandıklarını bilmiyorlarmış, sadece öyle bir dolaşalım demişler. Başka hiçbir şey yok. Kızlarıma kızmadım, kızılır mı onlara. Görüntüler olmasa gerçekten bulunmazlardı. Belki de biz bulamazdık. Polisimizden de Allah razı olsun" diye konuştu.

Hadımköy'de kaybolan kız kardeşlerin annesi 'Kore' iddialarını yalanladı

NE OLMUŞTU?

Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana Yüksel, Efsa Yüksel ve Nazar Memiş isimli 3 kız çocuğu, geçtiğimiz gün gece saatlerinde kaybolmuş ve ekipler alarma geçerek çocukları bulmak için arama çalışması başlatmıştı. Yapılan çalışmalar sırasında ilk olarak çocuklardan birinin Avcılar Sahilinde kıyafetleri bulunmuş, daha sonra da yine Avcılar'daki bir belediye tuvaletinde görüntüleri ortaya çıkmıştı.

ÖZEL EKİP KURULDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce kızları bulmak için özel ekip kuruldu. Özel ekibin çalışmaları sonucu 3 kız akşam saatlerinde, Avcılar ile Küçükçekmece arasında bulunan bir parkta bulundu. Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen kızlar, burada ailelerine teslim edildi.

Kore\'ye gitmek için evden ayrılan 3 kız çocuğunun annelerinden yalanlama: Kore\'ye değil, yalnızca dolaşmaya çıkmışlar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kore'ye gitmek için evden ayrılan 3 kız çocuğunun annelerinden yalanlama: Kore'ye değil, yalnızca dolaşmaya çıkmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zafer Zengin: bişeyler varda..kadın toparlamaya çalışıyor :)) kim bilir ne oldu 29 3 Yanıtla

Advertisement