Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde trafik hareketliliği yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde trafik hareketliliği yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönüşe geçenler nedeniyle İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde, Yalova ve Bursa geçişlerinde trafik hareketliliği yaşanıyor. Otoyolun Bursa girişindeki Batı gişeleri ile Bursa Merkez, Gemlik ve Orhangazi geçişlerinde tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğu bayramın son gününde de devam ediyor. Yalova'daki Osmangazi Köprüsü girişindeki Altınova Hersek gişelerinden araçlarla geçen sürücü ve yolcular, İstanbul yönüne seyahatlerini sürdürüyor. Tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise güzergahlarda denetimler gerçekleştiriyor.

02.07.2023 14:23

Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönüşe geçenler dolayısıyla İstanbul- İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde, Yalova ve Bursa geçişlerinde trafik hareketliliği yaşanıyor.

Otoyolun Bursa girişindeki Batı gişeleri ile Bursa Merkez, Gemlik ve Orhangazi geçişlerinde tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğu bayramın son gününde de devam ediyor.

Yalova'daki Osmangazi Köprüsü girişindeki Altınova Hersek gişelerinden araçlarla geçen sürücü ve yolcular, İstanbul yönüne seyahatlerini sürdürüyor.

Tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri ise güzergahlarda denetimler gerçekleştiriyor.

Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü\'nde trafik hareketliliği yaşanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nde trafik hareketliliği yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement