Maça Giremeyen Kore Gazisinden Valiye Sitem - Son Dakika
Güncel

Maça Giremeyen Kore Gazisinden Valiye Sitem

Maça Giremeyen Kore Gazisinden Valiye Sitem

Balıkesir'de yaşayan 84 yaşındaki Kore Gazisi Niyazi Görgün, Balıkesirspor maçına gazi kimliği ile girmekte zorlandığını söyleyerek Vali Yardımcısı Nusret Şahin'e dert yandı.

19.09.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de yaşayan 84 yaşındaki Kore Gazisi Niyazi Görgün, Balıkesirspor maçına gazi kimliği ile girmekte zorlandığını söyleyerek Vali Yardımcısı Nusret Şahin'e dert yandı.

Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Belediye Başkanı İsmail Ok ve Garnizon Komutanı Fahri Kır, Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Gaziler, kendilerine çiçek veren protokol mensuplarına teşekkür etti. 84 yaşındaki Kore Gazisi Niyazi Görgün, eski futbolcu olduğunu belirterek, "Sayın Valim, ben eski lisanslı futbolcuyum. Şimdiye kadar statta olan maçlara kimliğimizi gösterip giriyorduk. Hatta kapalı tarafta gazilerin giriş kapısı da vardı. Dün maça gittim, bana, 'Federasyon karar aldı. Ayrı kart çıkartacaksın. Başka türlü giremezsin dediler. Stres atayım diye 15 dakikalığına izleyecektim. Orada bir polis memuru vardı, 'Amca girsin içeri' dedi de girebildim. Sonra polis, 'Belediye başkanı veya vali bir alo desin kulübe, iş çözülür' dedi. Ben bu kimliğimi diğer tüm vilayetlerde kullanıyorum. Siz Balıkesirspor Kulübü olarak nasıl böyle bir karar alıyorsunuz? Balıkesir'de kendi memleketimizde niye siz engelliyorsunuz gazileri?" diye dert yandı.

Vali Yardımcısı Nusret Şahin ise, "Sonuçta maça girmişsiniz. Biz Balıkesirspor olarak PTT 1. Lig'e çıkınca standartlar değişti. Siz böyle bir sıkıntı ile karşılaşınca bize söyleyeceksiniz, biz bu gibi meseleleri çözeceğiz" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ise, "Efendim, sizi genç görmüştür kapıdaki arkadaşlar. Siz rahat olun, stresinizi artırmayın, sağlığınıza dikkat edin, gerisi hallolur" diye konuştu.

Gazi Niyazi Görgün, Vali Yardımcısı Nusret Şahin ve Belediye Başkanı İsmail Ok'a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Vali Yardımcısı Şahin ise, "Ben haftaya maça geleceğim. Stresi nasıl atıyorsunuz merak ettim" dedi.

Vali ve Belediye Başkanı ile sohbete devam eden Görgün, yoğurt yemenin öneminden bahsederken, domates ve salatalık gibi ürünlerde eski tadın kalmadığından yakındı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maça Giremeyen Kore Gazisinden Valiye Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement