Manisa Bakan Pakdemirli'nin Annesi ve Dayısı Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Manisa Bakan Pakdemirli'nin Annesi ve Dayısı Kazada Yaralandı

Manisa'da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi 73 yaşındaki Nuran Pakdemirli ve dayısı 74 yaşındaki Cemal Çetin'ye ilk olarak kaldırıldıkları Manisa Devlet Hastanesi'nde müdahale edildi.

25.09.2018 17:54

Manisa'da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi 73 yaşındaki Nuran Pakdemirli ve dayısı 74 yaşındaki Cemal Çetin'ye ilk olarak kaldırıldıkları Manisa Devlet Hastanesi'nde müdahale edildi. Acil serviste doktorların ilk kontrollerini yaptıkları Pakdemirli ve Çetin'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Acil servisteki ilk müdahalelerden sonra Nuran Pakdemirli ile Cemal Çetin'in çekilen tomogrofilerinde de vücutlarında kırık bulunmadığı tespit edildi. Nuran Pakdemirli ile Cemal Çetin, tedaviyi yürüten doktorların kararıyla kontrol için izlenmek üzere normal servise alındılar. Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık yaralı Nuran Pakdemirli'yi servisinde ziyaret etti.

VALİ VEKİLİ DE BİLGİ ALDI

Bu arada hastaneye gelen Manisa Vali Vekili Hakan Volkan Köksal, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Sağlık Müdürü Necip Yemenici ile Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, doktorlardan yarılıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sağlık Müdürü Necip Yemenici de yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını, kontrol için servise yatırdıklarını ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin eşi Ahu Pakdemirli'ye gelişmeleri kısa aralıklarla aktardıklarını söyledi. Kazadan sonra ifadesi alınmak üzere Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen traktör sürücüsü Serhat Nişli'nin ise kazanın nasıl olduğunu görmediğini, çarpışma sesi gelmesinden sonra durduğunu söylediği öğrenildi.

Manisa Bakan Pakdemirli\'nin Annesi ve Dayısı Kazada Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Bakan Pakdemirli'nin Annesi ve Dayısı Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement