Manisa - Binali Yıldırım'dan Pakdemirli'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Manisa - Binali Yıldırım'dan Pakdemirli'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Manisa - Binali Yıldırım\'dan Pakdemirli\'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Binali Yıldırım'dan Pakdemirli'ye geçmiş olsun ziyareti ESKİ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanan ve Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'yi ziyaret etti.

24.10.2015 18:22

Binali Yıldırım'dan Pakdemirli'ye geçmiş olsun ziyareti

ESKİ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanan ve Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'yi ziyaret etti.

Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli, 21 Ekim tarihinde Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralandı. Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan eski Ulaştırma Bakanı Ekrem Pakdemirli'nin ailesini hastanede eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci Sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım ziyaret etti. AK Partili Yıldırım'ı hastane kapısında Ekrem Pakdemirli'nin oğulları CBÜ eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile Bekir Pakdemirli karşıladı. Yıldırım daha sonra hastanenin başhekimlik makamına geçerek, yoğun bakımdaki Ekrem Pakdemirli'nin son sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaklaşık yarım saat doktorlardan bilgi alan Binali Yıldırım çıkışta gazetecilere açıklama yaptı.

"ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK OLDU"

Pakdemirli'nin sağlık durumunun olumlu olduğunu dile getiren Binali Yıldırım, "Değerli hocamız Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli maalesef görünmez kazada yaralandı. Doktorlarından aldığımız bilgiye göre durumu stabil. İlk günküne göre müsbet denebilir. Doktorlarımız hassasiyetle tedavisini yapıyor. Herkes bütün imkanları seferber ederek iyileşmesi konusunda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ben hocamıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

AK Partili Yıldırım, Pakdemirli'nin yaptığı çalışmaların kendisine örnek olduğunu belirterek, "Ekrem Pakdemirli hocamız uzun yıllar merhum Turgut Özal hükümetinde Bakanlık yaptı. Ben Türkiye Yem Sanayi'de çalışırken o dönemde Ulaştırma Bakanlığı da yapmıştı. O dönemden kendisini bilirim. Yaptığı çalışmalar bizim daha sonraki çalışmalarımız için örnek ve rehber oldu. Sürekli ülkemiz, halkımız adına edindiği tecrübeleri acaba topluma nasıl mal ederim diye gayret gösteriyordu. Ailesine geçmiş olsun diyorum" dedi.

Yıldırım daha sonra hastaneden ayrılarak İzmir'e hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Binali Yıldırım'dan Pakdemirli'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement