Mansur Yavaş'tan iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa: Çare olacağız - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş'tan iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa: Çare olacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemide iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın mağduriyetlerini gidermek için sektör ve esnaf odalarının temsilcileriyle görüştü. Yavaş, "İşletmelerini kapatan esnafımızdan karantinadaki vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yemek temin edeceğiz. Yanınızdayız, çare olacağız" dedi.

29.11.2020 20:19  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın dertlerini dinlemek, yaşadıkları sıkıntılara çare bulmak ve mağduriyetlerini gidermek için sektör ve esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

ESNAFTAN TEMİN EDİLEN YEMEK, KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA GİDECEK

Mansur Yavaş, "Garsondan komiye kadar hepsini düşünüp esnafımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Kimsenin aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı değil. Kafe ve lokantalarını kapatan esnafımızdan karantinadaki vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yemek de temin edeceğiz" dedi.

"SEKTÖRÜN DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR"

Pandemi sürecinin başından beri esnafa yönelik desteklerinin devam ettiğini belirten Yavaş, son günlerde sokağa çıkma uygulamasının yeniden başlamasıyla birlikte Başkent'te iş yeri kapanan, çalışanlarını işten çıkarmak zorunda kalan esnaf ve sektörün durumunu yakından takip ettiklerini söyledi.

Mansur Yavaş\'tan iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa: Çare olacağız

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş'tan iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa: Çare olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yenimahalleli: başkanım adam gibi adamsınız...ALLAH yolunuzu açık etsin... 2 0 Yanıtla

Advertisement