Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Güncel

Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Marmara Denizi Yalova açıklarında saat 18.29'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 7.7 kilometre altında gerçekleşti.

06.08.2023 19:00  Güncelleme: 19:06

Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7.7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

MARMARA AÇIKLARINDA 3.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Marmara Denizi'nde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD, Yalova açıklarında gerçekleşen depremin büyüklüğünü 3. olarak açıkladı. Deprem yerin 7.7 kilometre derinliğinde yaşanırken, sarsıntı Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de de hissedildi.

KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 3.6

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı. Kandilli, depremin yerin 14.1 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem oldu

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ

Öte yandan denizde meydana gelen deprem Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de de hissedildi. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Son Dakika Güncel Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Paravan Hesap:
    İnşallah kıyameti kopar. Zaten huzur kalmadı,yakında millet birbirini yiyorlarlar. 2 0 Yanıtla
  • Özgür Yolcu:
    deprem gerçeğini anlamalıyız güvenli yapılar yapılmalı hasarlılar denetlenmeli deprem değil bina öldürür 0 0 Yanıtla
  • metehan Düzer:
    Kaçınılmaz sona doğru... 0 0 Yanıtla
  • sultan dolgun:
    herkes eski deprem haritasına takılmış durumda! Deprem fay hatları değişmeye başladı, ters köşe olacak bir bölge deprem olacak. İstanbul depremi denizden devam edecek ve de tsunami oluşturacaktır. Aslında gizli oluşan fay hatlarını bilmek gereklidir. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement