Marmaris'te Taraftarlar Teröre Karşı Tek Vücut Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marmaris'te Taraftarlar Teröre Karşı Tek Vücut Oldu

Marmaris\'te Taraftarlar Teröre Karşı Tek Vücut Oldu
20.03.2016 20:49

Marmaris'te taraftarlar teröre karşı tek vücut olduMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde, üç büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Gatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin taraftarları, düzenlenen eylemle son zamanda yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Marmaris'te taraftarlar teröre karşı tek vücut oldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, üç büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Gatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin taraftarları, düzenlenen eylemle son zamanda yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin toplam 20 taraftarı bugün saat 18.00'de Marmaris Atatürk Anıtı önünde İnsanlar Ölmesin adı altında düzenlenen eylemde biraraya geldi. Alem-i cihanı yakarız vatan uğruna haberiniz ola! Marmaris taraftarı yazılı pankart açan taraftarlar, farkındalık yaratmak için sessizce bir saat bekledi. Sessiz bekleyişin ardından Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulup, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

Birlik olmak için toplandıklarını belirten Beşiktaş taraftarı Fatma Palu, Hepimiz memleketimiz için buradayız. Artık masum insanlar ölmesin. Hepimiz Batı, Doğu, Ankara, İzmir, İstanbul, Soma ve kısacası Türkiye'yiz. Halk olarak ve insan olarak insanlarımızın ölümlerine 'dur' demek istiyoruz dedi.

Galatasaray Marmaris Taraftar Grubu Başkanı Akın Turan, Bizim tek bir isteğimiz var o da masum insanlarımız artık ölmesin. Bizlerin sabrı tükenmeye başladı. Umarım kısa sürede ülkemizde terör son bulur dedi. Açıklama sonrası taraftarlar, sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Taraftarlar Teröre Karşı Tek Vücut Oldu - Son Dakika


Advertisement