Milletvekili Akkuş’tan Başkan Kocamaz’a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Akkuş’tan Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Milletvekili Akkuş’tan Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı Ziyaret Etti.

22.04.2011 22:55  Güncelleme: 22:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Milletvekili Akkuş, beraberinde MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli ve MHP İlçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte Başkan Kocamaz'la bir süre sohbet etti.

Hedeflerinin Tarsus'u Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Akkuş, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde MHP'nin Mersin ve Tarsus'ta birinci parti olacağını söyledi.

Akkuş, "Seçim çalışmaları kapsamında protokol gezilerimize başladık. MHP'nin projelerini tek tek, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy ve her insanımıza anlatacağız. Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı olduğunu biliyoruz ve tek başına iktidar olması için var gücümüzle çalışacağız. Çıktığımız bu kutsal yolda Allah yardımcımız olsun. Biz halkımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek başarılar diledi.

Tarsuslu adayları Türkiye Büyük Millet Meclisinde görmek istediklerini ifade eden Başkan Kocamaz, Tarsuslu adayların mutlaka meclis gönderilmesi gerektiğini ve Tarsus'un Ankara'da en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Akkuş’tan Başkan Kocamaz’a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement