Milli Futbolcunun Cenazesi Memleketi Amasya'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Milli Futbolcunun Cenazesi Memleketi Amasya'ya Gönderildi

Milli Futbolcunun Cenazesi Memleketi Amasya\'ya Gönderildi

Alanya'da serinlemek için denize giren ancak dalgalara kapılarak can veren Ankarasporlu futbolcu Sedat Yüce'nin cenazesi, Amasya'ya gönderildi.

07.06.2014 16:24  Güncelleme: 16:50

İki gün önce tatil için geldiği Antalya'nın Alanya ilçesinde serinlemek için denize giren ancak dalgalara kapılarak can veren Ankarasporlu futbolcu Sedat Yüce'nin cenazesi, memleketi Amasya'ya gönderildi.

Bu sabah saatlerinde Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucu konakladığı otelin iskelesine 50 metre uzaklıkta denizde bulunan Sedat Yüce'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp morguna getirilmişti. Yapılan otopsinin ardından cenaze baba İsmet Yüce ve amcaları Kamil Yüce ile Ömer Yüce'ye teslim edildi.

Amca Kamil Yüce, "Cankurtaran görevlisi olması gerekiyor. Sadece flama var. Can güvenliği olmamasından dolayı şikayetçiyiz. Sen burada para kazanıyorsun ama önlem almıyorsun" ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki milli futbolcunun cenazesinin memleketi Amasya merkeze bağlı Büyük Kızılca köyünde toprağa verileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Futbolcunun Cenazesi Memleketi Amasya'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement