Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta Festivale Katıldı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta Festivale Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas\'ta Festivale Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim bölgesi Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde bu yıl 7'incisi düzenlenen Eğriçimen Yayla Şenlikleri'ne katıldı.

23.07.2011 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim bölgesi Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde bu yıl 7'incisi düzenlenen Eğriçimen Yayla Şenlikleri'ne katıldı.

Şenliklere katılmak üzere memleketi Sivas'a gelen Milli Savunma Bakını İsmet Yılmaz, Nuri Demirağ Havaalanı'nda Vali Ali Kolat, AK Parti Milletvekili Hilmi Bilgin, partliler ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Karayolu ile Koyulhisar İlçesi'ne geçen Bakan Yılmaz, Eğriçimen Yaylası girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Şenlik için Eğriçimen Yaylası'nda toplananlara konuşan Bakan Yılmaz, seçimlerde kendilirine destek veren Sivaslılara teşekkür etti. Bakan Yılmaz, bu festivalde birlik ve beraberliği hep beraber gördüklerini belirterek, bunun artmasını diledi. Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bizim ülke olarak iki tane düşmanımız var. Birisi yoksulluk, birisi cahalet. Yoksul olan evde kavga bitmez. Yoksulluğu bitirdiğimiz zaman bilin ki Türkiye'nin dört bir tarafında kavga bitecektir. Her tarafına barış gelecetir, esenlik gelecektir. Kavganın diğer bir sebebi ise cehalettir. Her ne olursa bilin ki o cehaletten gelir. İkinci amacımız da yoksulluk ve cehaleti yenmektir. Bize güvenin, Allah nasip ederse 21'inci yüzyılda Türkiye'yi bölgenin lider ülkesi yapacağız ama bir şartımız var. Birliğimizi ve beraberliğinizi bozmayın. Birliğiniz ve beraberliğiniz devam etsin ve bize dua edin, desteklerinizi eksik etmeyin. Dualarınız ve destekleriniz bizimle olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. "

ERDEM'DEN SİVİL ANAYASA VURGUSU

"Bakın bu seçimde millet olarak güçlü bir şekilde bize destek verdiniz, dedinizki biz bu iktidardan memnununuz yola devam ediniz dediniz. Ama biz sizden birşey daha istedik. Siz bize sivil bir anayasa yapma imkanı da verin dedik. Ama vermediniz, ama birşey dediniz. 'Evet yeni bir anayasayı yapın ama anayasayı bu tek başına AK Parti yapmasın. ' Ne olsun? 'CHP'si ile MHP'si ile BDP'si ile hepiniz birlikte yapın' dediniz. Şimdi biz bunu görmek durumunudayız. Ak Parti olarak da, CHP olarak da, BDP olarak da bunu görmek durumundayız. Getirdiniz önümüze koydunuz. Sivil bir anayasa istiyoruz. Bizim boynumuzun borcu. Ak Parti olarak biz bize düşeni yapacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. İnanıyorum ki, umuyorum ki diğer partiler de bizden farklı düşünmüyor. Çünkü bu anaysa, bu ülkeye, bu elbise bu ülkeye uymuyor. Bunu değiştireceğiz. Birlikte değiştireceğizz. Birlikte değiştirince de birlikte paylayaşacağız bu güzellikleri. "

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e şenlik alanında halıya dokunmuş portlereli hediye edildi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra İmranlı İlçesi'ne gitti.

HY, GC - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta Festivale Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement