Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta Eğriçimen Yaylası Şenlikleri'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta Eğriçimen Yaylası Şenlikleri'ne Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas\'ta Eğriçimen Yaylası Şenlikleri\'ne Katıldı

"bizim ÜLKE OLARAKİKİ TANE DÜŞMANIMIZ VAR.

23.07.2011 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"bizim ÜLKE OLARAKİKİ TANE DÜŞMANIMIZ VAR. BİRİSİ YOKSULLUK, BİRİSİ CAHALET "

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bu yıl 7'incisi düzenlenen Eğriçimen yaylası şenliklerine katıldı.

Koyulhisar ilçesinde bu yıl 7'inci düzenlenen Eğriçimen Yaylası Şenliklerine katılmak üzere memleketi Sivas'a gelen Milli Savunma Bakını İsmet Yılmaz, Nuri Demirağ Havaalanı'nda Vali Ali Kolat, AK Parti Milletvekili Hilmi Bilgin, partliler ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Karayolu ile Koyulhisar ilçesine geçen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Eğriçimen yaylası girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Eğriçimen yaylası şenliklerine katılanlar ile tek tek tokalaşan Bakan Yılmaz'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de eşlik etti. Eğriçimen yaylasında toplanan kalabalığa konuşan Bakan Yılmaz, seçimlerde kendilirine destek veren Sivaslılara teşekkür etti. Bakan Yılmaz, bu festivalde birlik ve beraberliği hep beraber gördüklerini belirterek, bunun artmasını diledi. Bakan Yılmaz, 61'inci hükümetin iki gayesinin bulunduğunu belirterek şöyle dedi:

"Bizim ülke olarakiki tane düşmanımız var. Birisi yoksulluk, birisi cahalet. Yoksul olan evde kavga bitmez. Yoksulluğu bitirdiğimiz zaman bilinki Türkiye'nin dört bir tarafında kavga bitecektir. Her tarafına barış gelecetir, esenlik gelecektir. Kavganın diğer bir sebebi ise cehalettir. Her ne olursa bilinki o cehaletten gelir, ikinci amacımız da yoksulluk ve cehaleti yenmektir. Bize güvenin, Allah nasip ederse 21'inci yüzyılda Türkiye'yi bölgenin lider ülkesi yapacağız ama bir şartımız var. Birliğimizi ve beraberliğinizi bozmayın. Birliğiniz ve beraberliğiniz devam etsin ve bize dua edin, desteklerinizi eksik etmeyin. Dualarınız ve destekleriniz bizimle olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. "

ERDEM'DEN SİVİL ANAYASA VURGUSU

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e şenlik alanında halıyşa dokunmuş portlereli hediye edildi. Bakan ve beraberindtekiler daha sonra imranlı İlçesi'ne hardeket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta Eğriçimen Yaylası Şenlikleri'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement