Muğla Yemekleri, Ülkelerarası Yemek Festivalinde Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Muğla Yemekleri, Ülkelerarası Yemek Festivalinde Tanıtıldı

Muğla Yemekleri, Ülkelerarası Yemek Festivalinde Tanıtıldı

Muğla yemekleri ile tanıtan Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı Ahmet Çetin Başkan Gümüş'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

14.07.2016 14:56  Güncelleme: 14:57

Ziyarette Başkan Gümüş'e yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi veren Dernek Başkanı Çetin, "Muğla yemekleri ve Türk Mutfağının tanıtımı için katıldığımız festivalde ülkemizi ve Muğlamızın geleneksel yemeklerini workshoplar ve televizyon programları ile tanıttık. Ada'nın Otel ve restoranlarında özel olarak yapılan yemeklerimiz jüri tarafından değerlendirilerek dereceye girenler ödüllendirildi. Bizim de derece aldığımız festival Muğla mutfak kültürünün tanıtımına, çok önemli katkılar sağladı. Festivale katılımımızda bize destek olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın desteği ile de mutfak kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık." dedi.

Ziyarette Dernek Başkanı Çetin ve ekibimi kutlayan Başkan Gümüş, "Bu tür etkinliklerin Muğla ve Türk Kültürünün tanıtımına çok önemli katkılar sağladığı bir gerçek. Yemek kültürü zaten kendi başına çok ayrı kültürel ve sosyal bir olay. Festivalin hem yemek kültürümüzün tanıtımına, hem de komşu iki ülke arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağladığına inanıyor, Ahmet Bey ve ekibini bizleri en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum." dedi.
Ziyarette Aregala Türkiye Sınır Tanımayan Şefler Derneği Başkanı Ahmet Çetin Başkan Gümüş'e vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla Yemekleri, Ülkelerarası Yemek Festivalinde Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement