Nakışçı Cinayetinin Zanlısı Kardeşler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Nakışçı Cinayetinin Zanlısı Kardeşler Yakalandı

Nakışçı Cinayetinin Zanlısı Kardeşler Yakalandı

Güngören'de nakış işi yapan Mehmet Omak'ın boynundan ve kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi kardeşi Süleyman Omak'ın da sırtından bıçaklanarak yaralanması olayına ilişkin, polis çalışma başlattı.

18.05.2011 12:31

Güngören Sanayi Mahallesi Malazgirt Caddesi Vali Sokak Numara 24'te tuhafiye nakış işi yapan Mehmet Omak'ın (37) 3 gün önce boynundan ve kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi kardeşi Süleyman Omak'ın (35) da sırtından bıçaklanarak yaralanması olayına ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucunda cinayete ilişkin şüpheliler R. C. (29) ile kardeşi 17 yaşındaki M. C. belirlenen adreslerinde önceki gün gözaltına alındı. Omak kardeşlerin alacak verecek meselesi nedeniyle birlikte iş yaptıkları başka bir tuhafiye nakış işyeri sahibi şüpheli R. C. ile kardeşi M. C. tarafından, çıkan tartışmanın ardından bıçaklandığının belirlendiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulamasında, susma hakkını kullanan şüpheli R. C. ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki M. C işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nakışçı Cinayetinin Zanlısı Kardeşler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement