Nazilli Belediyespor'da Gündem Serkan Balcı - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor'da Gündem Serkan Balcı

Nazilli Belediyespor\'da Gündem Serkan Balcı

SPOR Toto 2'nci Ligi takımı Nazilli Belediyespor'da yeni sezonun startını veren yönetimin Ankaragücü'nden Serkan Balcı'yla prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

05.05.2017 12:31

SPOR Toto 2'nci Ligi takımı Nazilli Belediyespor'da yeni sezonun startını veren yönetimin Ankaragücü'nden Serkan Balcı'yla prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Nazilli'de doğan ve futbola Nazilli'nin amatör kulüplerinden Pamukspor'da başlayan 34 yaşındaki Serken Balcı, 2000 yılında Gençlerbirliği'nde profesyonel oldu. Sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Ankaragücü'nde forma giyen deneyimli oyuncu, bu sezon başkent ekibinde şampiyonluk yaşadı. 18 yıl sonra futbola başladığı ilçeye dönmeye hazırlanan Serkan'ın takım kaptanı olacağı öğrenildi.

Bu arada yeni sezon için Ahmet Kazım Ertem'le anlaşamayan yönetim teknik direktör arayışına hız verirken listenin ilk iki sırasında Tarık Daşgün ile Selahattin Dinçel'in yer aldığı bildirildi. Son olarak 2'nci Ligi takımlarından Gümüşhanespor'u çalıştıran Daşgün, daha önce Aydınspor 1923'te görev yapmıştı. Turgutluspor, Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Denizli Futbol Akademisi ve Menemen Belediyespor'da çalışan Selahattin Dinçel'le de görüşen yönetimin kararını en geç hafta başında netleştireceği belirtildi.

- Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor'da Gündem Serkan Balcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement