NAZİLLİ'DE RESTORANDAKİ PATLAMADA CAMDAN ÇIKTIĞI ANLAR KAMERADA - Son Dakika
Güncel

NAZİLLİ'DE RESTORANDAKİ PATLAMADA CAMDAN ÇIKTIĞI ANLAR KAMERADA

Aydın'ın Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde dün bir döner firmasına ait restoranın mutfağında meydana gelen patlamada ölen anne Neslihan Karaboğa, kızları Cansu, Lale Nur ve Gamze Karaboğa ile Neslihan Karaboğa'nın yengesi Fatma Danaş ve ağır yaralanan onun kızı Cennet...

31.12.2022 15:35  Güncelleme: 15:45

Aydın'ın Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde dün bir döner firmasına ait restoranın mutfağında meydana gelen patlamada ölen anne Neslihan Karaboğa, kızları Cansu, Lale Nur ve Gamze Karaboğa ile Neslihan Karaboğa'nın yengesi Fatma Danaş ve ağır yaralanan onun kızı Cennet Yeldi'nin ilçeye yılbaşı alışverişi için gittiği ortaya çıktı.

CAMDAN ÇIKTIĞI O ANLAR KAMERADA

İlçede yemek yedikleri restoranda yangın çıkması üzerine Yeldi'nin restoranın 2'nci katından pencere önündeki klima motorunu iterek, arasından dışarı çıktığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yeldi'nin 2'nci kattan atlayıp, ağır yaralı halde canını kurtardığı öğrenildi. Vücudunun yüzde 80'ininde yanıkların meydana geldiği öğrenilen Yeldi'nin tedavisi sevk edildiği İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde sürüyor.

Öte yandan Karaboğa ailesi için bugün Başaran Köy Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.

Görüntülü haber:

---------------------------------:

-Pencereden çıktığı anların cep telefonuyla çekilen görüntüsü

Haber-Kamera: Hande NAYMAN-Murat GÜRKAN/ NAZİLLİ, (DHA)-

NAZİLLİ\'DE RESTORANDAKİ PATLAMADA CAMDAN ÇIKTIĞI ANLAR KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel NAZİLLİ'DE RESTORANDAKİ PATLAMADA CAMDAN ÇIKTIĞI ANLAR KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement