İstanbul Marriott Hotel Şişli, özel hazırladığı Anneler Günü Brunch'ıyla annenize keyif dolu saatler yaşatıyor.
İstanbul Marriott Hotel Şişli, lüks ve konforun yanı sıra lezzetin de buluşma noktası olma konusunda iddialı…
Dünyanın farklı noktalarında çalışmış ve farklı ülkelerin mutfaklarında oldukça deneyimli olan Fransız şef Hubert Bourdon'un hazırladığı Akdeniz mutfağına özgü menüsüyle fark yaratan The Dish Room Restaurant & Terrace Bar, en değerli varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Günü'nü özel kılmak için keyifli bir brunch menüsü hazırladı.
11 Mayıs Pazar günü saat 11.30- 15.00 arasında, Şef Bourdon'un hazırlayacağı menüde, Türk kahvaltılık çeşitleri, Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, dilediğiniz malzemelerle pişirilen omlet ve krepler, dünya mutfaklarından klasikler ve baştan çıkarıcı tatlı lezzetleri bir arada tatma imkanı sunulacak. Üstelik İstanbul Marriott Hotel Şişli Health Club& Spa'nın cilt bakımı, vücut bakımı ve masajlarda uyguladığı Anneler Günü'ne özel %30 indirimi de annenizi bekliyor.
İstanbul Marriott Hotel Şişli The Dish Room Restaurant & Terrace Bar'ın, tüm anneleri davet ettiği eşsiz lezzetlerle dolu Anneler Günü Brunch'ının fiyatı 99 TL ve kontenjanla sınırlı bulunuyor. Rezervasyonlarınız için lütfen 0212 3750175 numaralı telefonu arayınız.
İstanbul Marriott Hotel Şişli, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar…
Son Dakika › Güncel › O'na Lezzet Dolu Bir Sabah Armağan Edin! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.