Öğretmenler Günü Kosova'da Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseriyle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Günü Kosova'da Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseriyle Kutlandı

Öğretmenler Günü Kosova\'da Atatürk\'ün Sevdiği Şarkılar Konseriyle Kutlandı

Öğretmenler Günü Kosova'da Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseriyle kutlandıEnis TABAK - KOSOVA (DHA) - Kosova'da '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseri düzenlendi.

25.11.2016 10:50

Öğretmenler Günü Kosova'da Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseriyle kutlandı

Enis TABAK - KOSOVA (DHA) - Kosova'da '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseri düzenlendi.

Kosova Türk Öğretmenler Derneği tarafından Prizren Kültür Evi Salonu konsere Kosova Demokratik Türk Partisi - KDTP Genel Başkanı ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç yanı sıra T.C Prizren Başkonsolosu Selen Evcit ve Kosova Türk Temsil Heyeti Başkan Vekili Muharebe Albay Cem Şen katıldı. Prizren'deki Kültür Evi Salonu'nda düzenlenen geceye, Prizren'deki Türkçe eğitim veren emekli öğretmenler ile halen görevlerini sürdüren eğitimciler de katıldı. Doğru Yol Türk Kültür ve Sanat Derneği ses ve saz sanatçıların verdiği konser de Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılar yer aldı. Prizren'de değişik etkinliklerle kutlanan '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle düzenlenen geceye Gece yaklaşık 2 saat sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü Kosova'da Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseriyle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement