Öldürülen İl Genel Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen İl Genel Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Öldürülen İl Genel Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Mersin'in Silifke ilçesinde dün akşam pompalı tüfekle vurulan MHP İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Ali Gölgeli toprağa verildi.

01.05.2011 18:10

Mersin'in Silifke ilçesinde dün akşam pompalı tüfekle vurulan MHP İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Ali Gölgeli toprağa verildi. Gölgeli'yi ve arkadaşını vuran şüpheli ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Gölgeli'nin cenazesi, Merkez Alaaddin Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazının kılınmasından sonra, Silifke Kalesi karşısındaki Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili ve Milletvekili adayı Kadir Ural, CHP Mersin Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Rıza Öztürk, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediyesi Başkan Vekili Muammer Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, partililer, muhtarlar, Gölgeli'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölgeli'nin kardeşi, Gökbelen köyü muhtarı Mustafa Gölgeli, cenaze töreninden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı duyar duymaz gerçekleştiği yere geldiğini belirterek, "Şüpheli Mustafa Bacaksız, aracından aldığı pompalı tüfekle, yemek yedikleri lokantanın ikinci katında ağabeyime ve yanındaki arkadaşına 5 el ateş açmış. Daha sonra aşağı inip tüfeğini yeniden doldurmuş ve 5 el daha ateş açmış. Ben de olayın ardından geldiğimde bana da ateş edecekti, ancak ikinci kattan kendimi atıp kurtulabildim" dedi.

Öte yandan, Durmuş Ali Gölgeli ve İbrahim Akduman'ı vuran Mustafa Bacaksız ise jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan Bacaksız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

-OLAY-

Dün akşam, Gölgeli (51), ilçeye 30 kilometre mesafedeki Gökbelen köyünde, arkadaşı İbrahim Akduman ile otururken yanlarına gelen Mustafa B. ile tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa B. aracından aldığı pompalı tüfekle Gölgeli ve Akduman'a ateş açmıştı.

İki bacağından ve kollarından yaralanan Gölgeli, ambulansla Silifke Devlet Hastanesine kaldırılırken, yolda yaşamını yitirmişti. Durumu ağır olan Akduman ise Silifke Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Mersin'e sevk edilmişti.

Mustafa B, olayın ardından jandarma tarafından Gökbelen köyünde yakalanmıştı. Mustafa B'nin, İl Genel Meclisi üyeliği görevinden önce Gökbelen köyü muhtarı olan Gölgeli'nin karşısında muhtarlığa aday olup, seçimi kaybettiği belirtilmişti. - SİLİFKE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öldürülen İl Genel Meclis Üyesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement